Bigyóblog

2006.12.10. 22:52

Hintaszék-történelem

Bigyó Felügyelő

Hogyan kezdődött? Milyen volt az első hintaszék? A designboomtól megvásárolható poszter képekkel illusztrálva vezet végig a hintaszékek történetén. Hosszú órákon át böngésznénk.

komment

Címkék: dizájn hintaszék


2006.12.09. 11:34

Neon kábelek és fülhallgatók

Bigyó Felügyelő

Kék, rószaszín és méregzöld színű, átlátszó kábelek - az EverGreen ezt ajánlja azoknak az iPod tulajdonosoknak, akik megunták régi fehér fülhallgatójukat. Két minielemmel működik. Szerintünk nem csak iPodokkal.
(Via akihabaranews)

komment

Címkék: ipod fülhallgató


2006.12.08. 21:13

Unazukin

Bigyó Felügyelő

Megtaláltuk a következő népőrületet, a matrjoska-szerű bólogató babát, Japánból. Az Unazukin bólintással, heves bólogatással vagy fejrázással válaszol kérdéseinkre. A nagyjából öt centiméteres babák elemmel működnek. Öt fontért adják darabját a Fireboxnál. Egyébként nagyon sok színben és mintában kapható.

komment

Címkék: játék unazukin


2006.12.06. 19:23

Multiegér zenehallgatóknak

Bigyó Felügyelő


Ha már nem elég, hogy a billentyűzeten is elérhetjük az összes multimédia gombot, ha az egerünkön akarjuk szabályozni a hangerőt. A Logitech La Feel Multimedia egerére a szokásos gombokon és görgőn túl hangerőszabályozó gombot és play/pause gombot is tettek.
(Forgalmazza)

1 komment

Címkék: logitech egér


2006.12.05. 20:09

Laptopról fűtött kesztyű

Bigyó Felügyelő

Megint egy usb-ről fűtött téli kiegészítő, megint Japánból. A fűtőszálas egér után itt a fűthető kesztyű. Használható hagyományos kesztűként is, de a számítógéphez csatolva pillanatok alatt felmelegíti a kezet. Még mindig nem értjük, kiknek szánják ezeket a cuccokat. Vagy a havazásban szabadtéren netezőknek, vagy a notórius számla-nem-fizetőknek, akiknél azért a net be van kötve.
(Forgalmazza)

2 komment

Címkék: usbigyók gagyi


2006.12.05. 15:44

Mágnesdrót hűtőre

Bigyó Felügyelő


Ha már mindenképpen a hűtőre kell aggatni a fényképeket, újságcikkeket, recepteket, vigyünk egy kis rendszert az egészbe. Amúgy is hülyén néz ki amikor hűtőnk tele van mindenféle mágnessel (kivéve persze, ha a Frigits Deluxe az a hűtőmágnes). Szóval veszünk egy fémdrótot, és arra aggatjuk a képeket kis mágnesekkel. Így jobb, nem?
(iwantoneofthose)

komment

Címkék: hűtőmágnes hűtő


2006.12.05. 13:16

Világító usb-kacsák

Bigyó Felügyelő

Azt leszögezhetjük, hogy a kacsa nagyon népszerű a dizájnerek körében. Nálunk is volt már rózsaszín kacsarádió, és a jövőben is lesz még itt kacsa. Most egy Japán oldalon találtunk kacsa pendrive-okat, 256 és 512 megásakat. És találtunk olyan kacsát is, ami semmit nem tud, csak világítani.

komment

Címkék: usbigyók pendrive kacsa


2006.12.05. 10:52

Laptop görgők

Bigyó Felügyelő


Gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy meg akarunk mutatni valamit laptopunkon a mellettünk vagy velünk szemben ülőnek. Nos eddig az emelős módszerhez folyamodtunk, vagyis megemeltük a gépet. Mennyivel egyszerűbb megoldás két görgőt tenni a laptopra, és odébbgurítani. (Csak zárójelben jegyezzük meg: görgőkkel nem billeg a gép, amikor kivesszük az aksit, mert épp a táp van benne.) A videón a gyártók által készített videót láthatjuk.

2 komment

Címkék: laptop barkács


2006.12.04. 23:59

Krinolin- és sajtszivacs

Bigyó Felügyelő

Vigyünk egy kis változatosságot a zuhanyzásba. Mosakodjunk krinolinnal és ementali sajttal. (Azt most ne firtassuk, mennyire kényelmes.)

komment

Címkék: gagyi szivacs


2006.12.04. 22:39

Selector mug - rendelj bögre

Bigyó Felügyelő


Mai bögrénk azoknak való, akik nem maguk csinálják kávéjukat/teájukat, viszont nagyon sok kívánságuk van, hogyan készítsék el nekik. Vagy azoknak, akik egyszerre öt embernek készítenek kávét, és nem tudják megjegyezni, ki hány cukorral, mennyi tejjel kéri. A bögrén beállíthatjuk, hogy kávét kérünk, feketén, három cukorral. Vagy teát, cukor nélkül, tejjel.
(Via Übergizmo)

komment

Címkék: bögre


süti beállítások módosítása