Bigyóblog

2007.01.05. 16:34

Érintőképernyős fali lejátszó

Bigyó Felügyelő

Ha már a falra aggattuk tévénket, miért ne tegyük mellé médiacenterünket. A Square CD egy érintőképernyős lejátszó, mely akkor is jól mutat, ha éppen nem használjuk. A lejátszó hangfal is egyben.
(Via BornRich)

komment

Címkék: dizájn cd dvd


2007.01.05. 13:08

Külső merevlemez Lego dizájnban

Bigyó Felügyelő

Lego formájú külső merevlemezeket tervezett a világhírű dizájner, Ora-Ïto. A LaCie Bricks usb-n kapcsolódik a géphez, és mindent tud, amit egy átlagos külső kütyünek tudnia kell. Több méretben kapható, a fehér 160 gigás, a piros 250 gigás illetve 500 gigás, a kék 300 gigás. Ja, mondtuk már, hogy szeretjük a legót?
(Via CrunchGear)

komment

Címkék: lego


2007.01.05. 09:28

Fahűtő

Bigyó Felügyelő

Egy hűtő, mely úgy néz ki, mint egy fa: törzs, lomb, levelek. A törzsben öt rekeszbe pakolhatjuk az italokat, zöldségeket, a lombokon lévő rekeszekben pedig az almát, naracsot. Nem éppen lakásba való, de környezetvédő civil szervezetekenek talán jó lehet.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: eco hűtő


2007.01.04. 20:52

Itt a blue ray-hd dvd kombó az LG-től

Bigyó Felügyelő

Kitörő örömmel fogadták bloggerek, hogy az LG olyan lejátszót dob piacra, mely le tudja játszani az blue ray és hd dvd lemezeket is. Így nem kell két lejátszót venni otthonra. Bár alig hisszük, hogy van olyan itthon, aki ilyesmit tervezett volna.
(Via Sci-fi Tech)

komment

Címkék: dvd lg


2007.01.04. 17:11

A transzformátorok visszatérnek

Bigyó Felügyelő


Néhány kép, magyarázó szöveg nélkül. Játékra fel!

(Via CrunchGear)

komment

Címkék: mobil játék fényképezőgép psp


2007.01.03. 18:25

Átölellek-póló

Bigyó Felügyelő

A hétköznapi pólónak látszó Hug shirt bluetooth-on keresztül kapcsolódik telefonunkhoz. Ha rajtunk van, és valaki küld sms-en egy ölelést, úgy érezzük, tényleg megöleltek. Sms-t persze bárhonnan küldhetünk, akár a világ másik végéből is, csak egy Java-képes mobil kell hozzá, és persze a program.
(Via Coolz0r)

komment

Címkék: mobil bluetooth


2007.01.03. 10:04

Ébresztőóra, éés ennyi!

Bigyó Felügyelő

Tegye fel a kezét, aki soha nem akart filmes lenni. Na ugye. Mindenkinek ajánljuk ezt a filmes ébresztőórát. A legjobb, hogy bármilyen szöveget írhatunk a címrészbe. Akár minden napra mást.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: óra ébresztőóra


2007.01.02. 19:11

Duplaernyő pároknak

Bigyó Felügyelő

Se eső, se hó nem várható az időjósok szerint, mégis bemutatjuk a pároknak kitalált dupla esernyőt. Mert tudjuk, mennyire kényelmetlen egy apró ernyő alatt szorongani. Mert vagy csak az egyikünk marad száraz, vagy mindkettőnk válla megázik. Na ennek vége.
(Via Gizmodiva)

komment

Címkék: utazáshoz esernyő


2007.01.02. 14:43

i-Pingvin

Bigyó Felügyelő


Az i-Dog, i-Cat és a Nabaztag után itt az i-Penguin is. Márciustól. Szerintünk nem annyira sikerült, mint elődei, egy arc nélküli állatot nehéz szeretni. Zenével, mozgással kommunikál gazdájával.
(Via Chip Chick)

komment

Címkék: játék


2007.01.02. 09:32

Digicam Leica köntösben

Bigyó Felügyelő

Szeretjük, amikor a cégek törődnek a dizájnnal. Amikor a legújabb technológiát nem csak odadobják elénk, hanem szép külsőt is adnak a kütyünek. A japán Komamura cég egy öt megapixeles digitális kamerát rejtett egy Leica M3-as külsőbe. Minden hozzávalóval, ami egy átlagos fényképezőgépbe kellhet: lcd kjelző, 32 megás belső memória, sd-kártya. 320 euró.
(Via akihabaranews)

komment

Címkék: retro dizájn fényképezőgép


süti beállítások módosítása