Bigyóblog

2007.05.06. 21:01

Death Star kilenc perc alatt

Bigyó Felügyelő


A Lego Death Star összerakását követhetjük figyelemmel. A gyerek nem ma kezdte a legózást, azt egyből látni abból, ahogy külön dobozkákba válogatja a különböző alkatrészeket. Kilenc percbe sűrítette egy hét munkáját, saját bevallása szerint napi egy órát épített. A Lego Halálcsillag háromezer darabból áll.

4 komment

Címkék: játék star wars lego


2007.05.05. 20:56

Pletyka: hétfőn nagy Zune-bejelentés

Bigyó Felügyelő


Pletyka, pletyka, pletyka. Állítólag hétfőn a Microsoft főhadiszállásán bejelentenek valamit. Állítólag az új Zune-ról. Állítólag a flash Zune-ról. Állítólag. Az iLounge terjeszti a pletykát, de persze mindenki csak találgat.

1 komment

Címkék: microsoft mp3 pletyka zune


2007.05.05. 16:19

Asztali kávégép

Bigyó Felügyelő

Csak megnyomod a gombot és egy percen belül kész a kávé. Kicsi, így elfér bármelyik írasztalon. Fehér színe unalmasnak hatna, ha nem dobnák fel néhány színes vonallal. Természetesen a poharat is megkapjuk hozzá. Júniustól lesz kereskedelmi forgalomban.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: kávé konyha


2007.05.04. 11:40

Kistégla

Bigyó Felügyelő


Ha már ciki az iPod (Shuffle), mert mindenkinek az van, vegyünk Creative Zen Stone mp3-lejátszót. Negyven dolláros árába nem fér bele a kiejelző, kábé tíz óráig bírja az aksija és a szokásos formátumokat tudja lejátszani. Fekete, piros, pink, sárga, kék és fehér változatban kapható.
(Via Everíthingusb)

komment

Címkék: apple mp3 ipod shuffle creative


2007.05.04. 09:51

Wafflebillenytűzet

Bigyó Felügyelő

Én csokival, tejszínhabbal és eperrel szeretem. És ti?
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: konyha


2007.05.03. 18:09

Asztali homokozó

Bigyó Felügyelő

Jön a nyár. De már most építhetünk homokvárat otthon vagy a munkahelyünkön. A dobozban kapunk "mindig vizes homokot", két kasélyformát, minilapátot, kagylókat - egyszóval mindent, ami a várépítéshez kell. És csak tíz dollár az egész.
(Via Pogadget)

komment

Címkék: játék nyár


2007.05.02. 19:45

Vader matrjoska

Bigyó Felügyelő

Vaderből a fiatal Anakin Skywalker bújik elő, belőle pedig az első részből ismert kisfiú. A sorozat másik darabjának legnagyobb babája az Alec Guiness-féle Ben, a második a szakállas Obi Wan, végül Qui-Gon Jinn ifjú padawanja kerül elő. A matrjoska babák 15 dollárba kerülnek. Most épp hiánycikk a Fireboxnál.
(Via Fosfor Gadget)

komment

Címkék: játék star wars matrjoska


süti beállítások módosítása