Bigyóblog

2007.06.08. 16:02

Pacman öv

Bigyó Felügyelő

Dúl a retroőrület, kütyükben, játékokban, mindenben. Ha nagyon szerettük és nagyon hiányzik a Pacman, hangot is adhatunk ennek. Öltözködésünkben is. Egy Pacman övvel. Tíz dollárért.
(Via Shiny Shiny)

komment

Címkék: retro játék


2007.06.08. 09:03

Ultrakicsi, hosszú élet: Sony Vaio TZ

Bigyó Felügyelő

Kilenc óráig bírja az akkumulátora, 11,1 inches a kijelzője és nagyon dizájnos. Hát persze, hogy Sony Vaio, ezen belül is a a TZ modell. Nem egy erős gép, de utazáshoz elég, és az sem baj, ha nem húzza le a vállunkat a táska. A stuff.tv-nek sikerült tesztelni a modellt, tapasztalataik szerint a Vista nehezen fut rajta, főleg az Aero funkció bekapcsolásával. Az aksit HD WMV lemez lejátszásával tesztelték, úgy 3,5 óráig bírta, és még a wifi is be volt kapcsolva. És még egy dvd-író is belefért, pedig ez ultraportable laptopoknál ritka.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: sony laptop vaio minipécé


2007.06.07. 13:52

Automata tévéállvány

Bigyó Felügyelő


Falra akasztott lapostévénket most már könnyedén a kívánt pozícióba mozgathatjuk a Robotic LCD/Plasma Mount névre keresztelt szerkezettel. Az állvány 37 és 63 inches képernyőkre tervezték és 25 százalékkal lehet dönteni a tévét. Ára kissé borsos, 1300 dollárt kérnek érte.
(Via Übergizmo)

komment

Címkék: tv tvállvány


2007.06.07. 09:26

Itt a Zippod!

Bigyó Felügyelő


komment

Címkék: youtube zippod


2007.06.06. 12:32

Wifi-kereső kütyük utazáshoz

Bigyó Felügyelő

Nyaraláskor jól jön egy kütyü, mellyel wifit kereshetünk úgy, hogy nem kell elővenni a laptopot minden ötven méteren, és csekkolni a környéket. Az ilyen kütyüknek kicsinek és könnyűnek kell lennie, és viszonylag nagy hatótávolságon képes legyen befogni a jeleket. A ThinkGeeknél árult szerkezet (Digital Wifi Detector) ötven dollárba kerül, és hatvan méteres körzetben keres jelet. Az alapvető információk mellett egy kijelzőről azt is megtudhatjuk, hogy milyen erős a talált jel, van-e rajta titkosítás. Egészen apró a kütyü (6,6x7x2,4cm), zsebünkben is kényelmesen elfér. És elengedhetetlen azoknak, akik nyaraláskor is maileznének, twittereznének és blogolnának. Találtunk egy olcsóbbat is, mely persze kevesebbet is tud, cserébe kisebb és olcsóbb. A Hiro WiFi Spotter csak 30 dollár, de csak azt mutatja van-e wifi a közelben és milyen erős a jel.

komment

Címkék: wifi wireless utazáshoz


2007.06.06. 11:12

Nintendo DS Lite jár a chellóhoz

Bigyó Felügyelő

Ajándék Nintendo DS Lite játékkonzolt kapnak az új chello-előfizetők. De csak az új előfizetők, és csak azok, akik egy vagy két éves hűségnyilatkozatot írnak alá. Már meglévő ügyfelek csak egy Britannica Hungarica Világenciklopédia dvd-romot kapnak, ha meghosszabbítják előfizetésüket. Fair ez?

1 komment

Címkék: internet nintendo chello


2007.06.05. 17:58

Dizájner telefon a Samsungtól

Bigyó Felügyelő

A Samsung egy olyan telefont dob piacra, melyet Jasper Morrison formatervező alkotott. Az új SGH-E590 azoknak készült, akiknek a mobil külseje is fontos. Míg a mobil egyik fele a telefonos funkciókat szolgálja nagy LCD kijelzővel, a másik oldala a teljes értékű kamera funkcióit tartalmazza. A 3,2 megapixeles kamera autofókuszos, a félig lenyomott kioldógomb pedig lehetőséget ad a készítendő kép előnézetéhez is. Újdonság a babzsák kiegészítő, mely igazából egy állvány, ezzel könnyebb stabilan tartani a kamerát. Lesz még benne bluetooth, videórögzítés, panorámafotó lehetőség, bővíthető a memóriája és zenét is le tud játszani. Két színben, feketében és hóezüstben kapható majd júniusban Európában, a kínai és a délkelet-ázsiai piacokon. Magyarországon nem lesz kapható.

komment

Címkék: mobil dizájn samsung


2007.06.05. 14:23

Mobil zugivóknak

Bigyó Felügyelő

Úgy néz ki, mint egy hagyományos mobiltelefon, billentyűzettel, kjelzővel, antennával. Apropó antenna. Ha lecsavarjuk a végét, elfogyaszthatjuk a tartalmát. Mobilflaska csak 13 dollárért, vagyis 2400 forintért.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: mobil gagyi


2007.06.04. 20:55

Nézzünk iPhone-reklámokat!

Bigyó Felügyelő

És még ezen kívül itt és itt. Június 29-étől kapható az USA-ban.

komment

Címkék: apple iphone


2007.06.04. 11:11

Ultravékony egerek

Bigyó Felügyelő

Nyolc milliméter vastag egereket mutatott be a Samsung. Azt nem tudjuk, mennyire lesznek kényelmesek folyamatos munkánál, vagy mondjuk precízebb feladatokhoz, de kétségtelenül jól néznek ki. És nem csak rózsaszínben kaphatók, van belőle fekete, szürke és vajszínű árnyalat. Még csak Koreában kapható.
(Via Shiny Shiny)

komment

Címkék: samsung egér


süti beállítások módosítása