Bigyóblog

2007.07.13. 15:22

Wii Party Station

Bigyó Felügyelő


Minden megvan benne, ami egy Wii partyhoz kell. Hangszórók, távirányítórekesz, csipszestál, üdítőtartó. A Gizmodo bloggerei tesztelték és őrülten jónak találták. Azt is megtudták a gyártótól, hogy a következő szériában csipszes tál már nagyobb lesz, hogy több rágcsálnivaló férjen bele. Az ára sem veszélyes, 25 dollárért megvásárolható.
(Via Gizmodo)

1 komment

Címkék: játék hűtő


2007.07.12. 19:49

iGems

Bigyó Felügyelő


Az igazi fanatikusoknak lesz majd iPhone-ikonos gyűrűjűk, nyakláncuk, karkötőjük, fülbevalójuk és még sorolhatnám. Ez a karkötő persze nem létezik. Még. De létezhetne.
(Via Geeksugar)

2 komment

Címkék: iphone gagyi ékszer


2007.07.12. 17:56

A lovagok, akik azt mondják, Ni!

Bigyó Felügyelő


Robotlovagi tornát rendezhetünk távirányítú robotjainknak. Csak ki nem mondják AZT a szót!
(Via Gizmodo)

3 komment

Címkék: játék


2007.07.11. 15:05

Kipróbáljuk: Samsung F500

Bigyó Felügyelő

Újabb tesztkészülék jött hozzánk, ezúttal egy mobil. Megint a Samsungtól jött a kütyü. Első benyomás: lapos és látszik, hogy van benne anyag. Most telefonálunk, filmet nézünk, zenét hallgatunk, fényképezünk, mindkét kijelzőjét kipróbáljuk, videotelefonálunk, rádiót is hallgatunk, sőt sms-t is írunk és fogadunk. És a végén leírjuk véleményünket.

5 komment

Címkék: mobil teszt samsung kipróbáltuk


2007.07.11. 13:03

Múltszázadi levélnyitó

Bigyó Felügyelő

Soha nem értettem, miért kombináltak új fejlesztéseket idejétmúltakkal. Vannak olyan kütyük, melyek teljesen értelmetlenek. Ilyen például ez az usb-elosztó, melybe órát és levélnyitót tettek. Na de ki küld manapság levelet?
(Via Shiny Shiny)

5 komment

Címkék: usbigyók


2007.07.11. 10:12

Youtube-kamera a Casiótól

Bigyó Felügyelő


Lassan már azt kell kiírni a kütyükre, ha nem Youtube-képesek. A cégek egymás után dobják piacra termékeiket, melyek megkönnyítik a videófeltöltést a legnépszerűbb videómegosztó szájtra. Néhány napja mutattuk be az LG és a Samsung mobilját, melyet már kifejezetten videófeltöltésre és blogolásra fejlesztettek ki. Most már a digitális kamerákat is elérte a divat, a Casio Exilim EX-S880-asában és EXS77-esében olyan program van, mellyel a videó elkészítése után egy gombnyomással feltölthetjük azt a Youtube-ra. A videót 640x480-as felbontásban, H.264-es formátumban veszi fel. Augusztustól kapható.
(Via Übergizmo)

komment

Címkék: fényképezőgép youtube casio


2007.07.10. 16:03

Blog mobil

Bigyó Felügyelő


Újabb telefont mutatott be a Samsung, a blog mobilt. Hogy miért hallgat erre a névre az SGH-L760? A leírás szerint könnyedén frissíthetjük a blogunkat, egyetlen kattintással, cím+szöveg+tag formájában. Igen, tudjuk, eddig is lehetett mobilról frissíteni blogot. Valószínűleg olyan ez, mint a Youtube-mobil, leegyszerűsítik és gyorsítják a folyamatot. A mobil 3G-s, tettek bele két megapixeles kamerát, RSS-olvasót, FM-rádiót. Július végétől kapható majd a nagyobb európai városokban, itthon szeptembertől vehetjük meg.

komment

Címkék: mobil samsung


2007.07.10. 15:16

Csak kerék, más semmi

Bigyó Felügyelő



Ülés, lánc és kormány nélküli bicikli a legújabb őrület. Azért írjuk, hogy legújabb, mert most elég olcsón, 74 dollárért juthatunk hozzá a Nimbus Ultimate Wheelhez, így pillanatok alatt elterjedhet. Illetve, elterjedhetne, ha nem lenne olyan nehéz hajtani. A videóból is kiderült, hogy még a versenyen is akad, akik elveszíti egyensúlyát.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: fejlesztés bicikli


2007.07.09. 10:23

Olcsóbb, nagyobb PS3

Bigyó Felügyelő


Ha valaki PS3-at venne mostanában, érdemes várni még egy hónapot. A Gamespot információi szerint a Sony jövő hónapban dobja piacra 60 gigás konzoljait. Az új konzolok 499 dollárba kerülnek majd, mint amennyibe a 20 Gb-os kedvezményes konzol kerül most. Természetesen megint az amerikaiak járak jól, csak ott engednek az árból (még Kanadába is drágább, 549 dollárt kérnek a konzolért). Ezzel egyidőben jelentette be a cég, hogy piacra dobja a 80 GB-os PS3-at is, de ez egyelőre csak Dél-Koreában kapható majd. 599 dollárba kerül.

komment

Címkék: sony playstation


süti beállítások módosítása