Bigyóblog

2007.08.02. 15:34

Hangszórós papírmagnó zenelejátszókhoz

Bigyó Felügyelő


A formák és a színek nem passzolnak, a lekerekített elegáns fehér szöges ellentéte a szögletes feketének. Ráadásul papírból van. De talán éppen ezért akarjuk megvenni a dokkolót. Szép, lapos borítékban érkezik majd meg és mi magunk hajtogathatjuk össze az oldschool magnót. Ráadásul két ceruzaelemmel a hangfalak is működnek. Minden mp3-lejátszóval kompatibilis.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: retro mp3 hangfal


2007.08.01. 11:59

Apple, we have a problem

Bigyó Felügyelő

Még nem business ready az iPhone, döntött a NASA, vagyis nem ajánlják dolgozóiknak, hogy munkájukhoz az Apple mobilját használják. Helyette a Blackberry 8800-at vagy a Palm Treo 750-et javasolják. Ez azért ciki.
(Via InformationWeek)

1 komment

Címkék: mobil apple nasa palm blackberry


2007.07.31. 17:02

Rózsaszín robotóra

Bigyó Felügyelő

Haladunk a korral, nem elégszünk meg az unamas, ódivatú órákkal. Az a legkevesebb, hogy egy robot mondja meg mennyi az idő. És ha ez a robot annyira apró, hogy a kulcstartónkra is ráakaszthatjuk, teljesen elérzékenyülünk. Azt már alig merjük leírni, hogy rózsaszínű robotocska is kapható. Az ára, 7,5 font, 2800 forint.
(Via Gadget Candy)

komment

Címkék: óra robot


2007.07.31. 14:00

Cserélhető az iPhone aksi

Bigyó Felügyelő


Mármint eddig is cserélhető volt, csak eddig úgy tudtuk, be kell vinni a szervízbe az iPhone-t, otthon nem elvégezhető a művelet. Most azonban a Brandónál vehetünk akkumulátort iPhone-hoz, mindössze húsz dollárért. Az aksihoz jár még egy csavarhúzó és egy használati utasítás. Azt innen nem tudjuk eldönteni, kamu-e. De a Brando eddig nem humoráról volt híres, úgyhogy lehet, hogy mégis cserélhető az iPhone akkumulátora?
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: iphone akkumulátor


2007.07.31. 10:50

Táskából kabát, kabától táska

Bigyó Felügyelő


Én például nem szeretem, ha túl sok mindent cipelek magammal, táskát is csak akkor viszek, ha nagyon nem tudom megkerülni. Így ezt a Dos Caras táskát nekem találták ki. A táska egy mozdulattal divatos kabáttá alakítható, ha fázunk. Ha pedig melegük van, akkor táskaként funkcionál. Transformers-őrület van, na.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: dizájn táska


2007.07.30. 16:10

Lilába és pinkbe öltözik a Nokia

Bigyó Felügyelő


A Nokia E65-ös is elhagyja unalmas köntösét, és színes korszakába lép. Méghozzá lila és rózsaszínben pompázik majd a jövőben. Állítólag, mert még csak a pletykáknál tartunk. De mi drukkolunk.
(Via Gizmodiva)

komment

Címkék: mobil nokia


2007.07.30. 14:11

Nyomja meg a piros gombot, és nyugodjanak békében!

Bigyó Felügyelő


Nem is olyan régen végigsöpört a kütyüblogokon az asztali önmegsemmisítő gomb. Most ugyanennek elkészítették az apró, mobilra akasztható változatát is. Tíz dollárba kerül és több színben kapható. Nem mindegy ugyanis, milyen színű önmegsemmisítővel robbantjuk fel telefonunkat. Jack Bauer sem tudna jobbat mobilja védelmére.
(Via Newlaunches)

komment

Címkék: mobil játék


2007.07.30. 12:57

Swarovski Kitty 12 millióért

Bigyó Felügyelő


A legdrágább Hello Kitty, amit valaha láttunk. És talán a legnagyobb is, bár a kerti törpe Kitty vetekszik vele. A Swarovski 62 ezer kristályból készítette el a 66 115 dollárba (12 millió forintba) kerülő szobrot. Tokióban állították ki a Mitsukoshi Department Store-ban.
(Via Born Rich)

komment

Címkék: játék hello kitty


süti beállítások módosítása