Bigyóblog

2007.09.16. 18:25

Itthon is a T-Mobile forgalmazza az iPhone-t

Bigyó Felügyelő

A Financial Times Deutschland értesülése szerint a T-Mobile nemcsak az iPhone németországi forgalmazására között kizárólagos szerződést az Apple-lel. Ők fogják árusítani a mobilt Ausztriában, Horvátországban, Hollandiában és Magyarországon. (Persze nem meglepő ez a fejlemény.) Közben az is kiderült, hogy az Apple külön jeleni be a szolgáltatókkal való együttműködést. Nagy-Britaniában kedden, Németországban szerdán tartanak sajtótájékoztatót.

16 komment

Címkék: mobil apple iphone deutsche telekom


2007.09.16. 13:27

Téli kollekció a Gollától

Bigyó Felügyelő


Kedvenc finn dizájnereink új téli kollekcióval jöttek ki. Tavaly még a fényes vagy a zokni-szerű anyag volt a kollekció alapja. Idén már inkább a kord és a vastagabb szövet lesz a divat a Golla szerint.

komment

Címkék: dizájn táska golla


2007.09.16. 11:05

Reggeli rutin

Bigyó Felügyelő


Jók ezek a több az egyben dolgok. Ezzel a kávéscsésze-hamutartó kombóval diszkréten el tudják rejteni a dohányosok a hamut és a csikket. Már csak a füsttel kell kezdeni valamit.
Via Kelt

komment

Címkék: bögre


2007.09.14. 18:09

Jövő héten jelentik be hivatalosan az európai iPhone-t

Bigyó Felügyelő

Jövő héten jelentik be hivatalosan is, hogy a Deutsche Telekom lesz az iPhone németországi forgalmazója - értesült a Reuters belső forrásból. A mobil 399 euróba, százezer forintba kerül majd (az Egyesült Államokban 399 dollár). Az Apple jövő hét kedden tart sajtótájékoztatót Nagy-Britanniában, a meghívókat a héten küldték ki újságíróknak. Nem elképzelhetetlen, hogy ott jelentik be a brit O2-vel történt megállapodást is. Arról nem szólnak a hírek, hogy milyen lesz az európai iPhone, de több találgatás szerint itt már a 3G-s változatot dobják piacra.

1 komment

Címkék: mobil apple iphone deutsche telekom


2007.09.14. 16:50

Kung Fu CD-tartó

Bigyó Felügyelő


Feléledni látszik a CD-tartók piaca, legalábbis a dizájnerek újabbakkal lepnek meg minket. A Kung Fu CD-tartó húsz centi hosszú, hét darabot tárol és 18 dollárba kerül.

komment

Címkék: cd dvd cd tarto


2007.09.14. 13:04

Motorola Z10 októberben?

Bigyó Felügyelő


Az Engadget egyik olvasója látta az O2 szolgáltató honlapján, hogy októbertól kapható a Motorola új, még be sem jelentett mobilja, a Z10. A telefon a Z8 utódja lenne és a hirdetés szerint 3G-s, videós mobil lesz 3,2 megapixeles kamerával.

komment

Címkék: mobil motorola


2007.09.14. 10:12

Mobilban utaznak a divatcégek

Bigyó Felügyelő

Úgy tűnik most már divattá vált a nagy divatcégek körében, hogy más területen is szerencsét próbálnak és mobiltelefonokat terveznek. Illetve mobilgyártókkal állnak össze. Az LG és a Prada házasságát ismerjük, itthon is kapható a dizájnos mobil. Nemrég arról adtunk hírt, hogy a Levi's is saját mobilt dob a piacra, egy dél-koreai céggel együttműködve. Most pedig láthatjuk az első képeket az Armani mobilról is. Az olasz divatház a Samsunggal szövetkezett. A telefonnak 2,6 inches érintőkijelzője van, 3 megapixeles kamerája, 50 MB belső memóriája, de ez microSD-vel bővíthető. Ezen kívül EDGE-kapcsolatra képes és van benne wifi is. Európában 400 euróért árulják. Fent a hivatalos, lent a kémfotó.

4 komment

Címkék: mobil dizájn


2007.09.14. 08:12

Lego pendrive

Bigyó Felügyelő


Szinte mindent el lehet adni, ami Legóból készült. Nincs kétségünk, hogy ezt a Lego pendrive-ot is. Annál is inkább, mert nem az ilyen termékeknél szokásos 512 megával próbálkoznak, hanem 2GB-osat árulnak. Darabját 65 dollárért. Több színben kapható. És a legjobb, hogy a Lego minden tulajdonságát kihasználhatjuk: a kupakját például ráhelyezzük a másik elemre, nehogy elveszítsük.

komment

Címkék: usbigyók pendrive lego


2007.09.13. 15:54

Kommunikátor a Samsungtól

Bigyó Felügyelő


November elejétől kapható Európában a Samsung Vodafone-nal közösen fejlesztett új mobiltelefonja, az F700. A mobil 3G-s (3,6 Mbps átviteli sebességre képes), bluetoothos. Érintőképernyős kijelzője 3,2 colos, QWERTY-billentyűzete van, 3 megapixeles kamerája. Film- és zenelejátszó is egyben. MicroSD-kártyával bővíthető.

6 komment

Címkék: mobil samsung


2007.09.13. 14:39

A mindent tudó kínai lejátszó

Bigyó Felügyelő


Szeptember 22-étől (vagy korábban) kapható a kínai Hacha két médialejátszója, a PA20 és a PC20. A PA20 175 dollárba kerül majd, 4GB beépített memóriája lesz, de ez microSD-vel még plusz 4 GB-ig bővíthető. Érintőkijelzője 3,2 inches és majdnem minden formátumot lejátszik: avi, mp3, XviD, wma, wav, ape, flac. A PC20 ugyanezeket a formátumokat ismeri, kijelzője 3 inches, de nem touchscreen. Ez 170 dollárba kerül. Mindkettőben van rádió, beépített minihangszóró, és diktafon is egyben. Egy év garanciát adnak.

2 komment

Címkék: mp3 pmp


süti beállítások módosítása