Bigyóblog

2007.10.14. 14:02

Lego Star Wars órák

Bigyó Felügyelő


Egy újabb must have kütyü a Star Wars és Lego univerzumból. A Lego Star Wars órák mindkét világot egyesítik magukban, a filmkaratkerek és az alakíthatóság tökéletes összekapcsolódása. Az órák a szereplőkhöz illő színben jönnek, választhatunk Darth Vader, R2-D2, Rohamosztagos és Luke közül. A szíjat elemekkel igazíthatjuk a megfelelő hosszra. És még egy Lego-figurát is kapunk hozzá. Az óra egyébként 50 méteres mélységig vízálló. Húsz dollárért a legjobb karácsonyi ajándék lehet.

4 komment

Címkék: star wars lego


2007.10.13. 15:04

Mi történt valójában?

Bigyó Felügyelő


Itt a leleplező, vágatlan videó, mi is történt valójában a fellőtt X-Wing modellel. :)

5 komment

Címkék: star wars youtube


2007.10.13. 12:00

Megint a Toshibától nyúlt a Microsoft?

Bigyó Felügyelő


Kísérteties a hasonlóság a Toshiba mp3-lejátszói és a Microsoft új Zune-sorozata között. Ugyanaz a méret, ugyanazok az arányok, ugyanaz a fekete vastag csík a kijelző körül. Még a színek is hasonlóak. Az nem titok, hogy a Zune első generációját a Toshiba tervezte és gyártotta. Az új sorozatról azonban olyan hírek keringtek, hogy az teljes egészében a Microsoft munkája. A képeket látva azonban ebben többen kételkednek.

5 komment

Címkék: microsoft mp3 dizájn toshiba zune


2007.10.12. 14:28

Átvágás az Asus Eee?

Bigyó Felügyelő


Semmi sem olyan az Asus Eee körül, amilyennek mondták. Kezdődött azzal, hogy folyamatosan halasztották a piacra dobást. Most úgy tűnik - de erre persze ne vegyünk mérget - hogy október végén a boltokba kerül a minilaptop az Egyesült Államokban. A végső árakat október 16-án jelentik be (ekkortól kapható majd Tajvanon a gép), de már most úgy tűnik, hogy nem is lesz olyan olcsó, ahogy azt sokan gondolták. A kétszáz dolláros ár például csak akkor igaz, ha nagy mennyiségben rendelünk belőle. És ez még csak az alapmodel, az erősebb gépekért ennél sokkal többet kérnek majd.

31 komment

Címkék: mini laptop minipécé asus eee


2007.10.12. 09:41

Bemutató videó az új Zune-ról

Bigyó Felügyelő


Zunepadnek hívják a középen lévő kerek valamit, azzal lehet irányítani a Microsoft médialejátszóját. Igazán meglepő dolgok nincsenek a videón, de kifejezetten szépre sikeredett a Zune interfész.

8 komment

Címkék: microsoft mp3 zune


2007.10.12. 08:59

Évfordulós Vaio-széria

Bigyó Felügyelő


A Bio Note 505 kiadásának tizedik évfordulóján a Sony úgy döntött, hogy limitált példányszámban, 505 darabban adja ki a Vaio T sorozatot. A dizájn az eredeti T505-ös vonalait követi. A laptopot 1,2 Ghz-es Core 2 Duo processzorral és 2 GB memóriával adják. Kijelzője 11,1-es, szélesvásznú, van benne Bluetooth és webkamera. Előrendelhető Japánból 2555 dollárért.

komment

Címkék: sony laptop vaio


2007.10.11. 18:10

CD-ből készült szék

Bigyó Felügyelő


Szedjük össze az összes használaton kívüli cédét a lakásban és a rokonságban és használjuk valamire. Például készítsünk belőle széket. Vagy ha nincs elég, akkor meg is vehetjük. Vajon mennyire lehet kényelmes ülni rajta?

4 komment

Címkék: cd szék


2007.10.11. 15:05

Még egy csoki

Bigyó Felügyelő


USB Chocolate a hivatalos neve az ultravékony és ultrakönnyű mp3-lejátszónak. Az usb.brando kütyüje 2 GB-os tárhelyével és 12 grammos súlyával vetélytársa lehet a Shuffle-nek. Főleg az árával, 39 dollárba, 6900 forintba kerül. Nincs kijelzője, tölthető az akkumulátora, és plug and play, vagyis nem kell külön program, hogy rátöltsük a zenét.

7 komment

Címkék: mp3


2007.10.11. 12:06

Az idei karácsony slágere

Bigyó Felügyelő

Egy maszk, melyben viselője olyan hangon beszél, mint egy dalek-ember mutáns a Doctor Who (Ki vagy, doki?) sorozatból. A Guardian szerint az ehhez hasonló, a filmekből, sorozatokból, számítógépes játékokból vett karakterek elárasztják az idei karácsonyi szezont. Az ezek iránti érdeklődés azért nőtt meg, mert nyáron a rossz idő miatt az emberek több időt töltöttek négy fal között. - kevesebb biciklit vettek, de több filmet néztek. Az előrejelzések szerint a top eladások között lesz több figura a Transformersből (például Optimus Prime), meg persze az elmaradhatatlan Pókember és Barbi. Furcsa módon visszatér a Tamagotchi is, mely jövőre ünnepli tizedik születésnapját és már 2006-ban is népszerű volt a gyerekek között.

5 komment

Címkék: játék karácsonyra


2007.10.11. 10:21

Repülő X-Wing-modell

Bigyó Felügyelő


Egy kaliforniai városkában egy csapat lelkes rajongó úgy döntött, elkészíti az X-Wing vadászgép működő (vagyis fellőhető) modelljét. Ezzel akartak tisztelegni a Star Wars harmincadik évfordulója előtt. A gondolatot tett követte, a modell elkészült. Ezen az oldalon részletes leírást találtok, fotókkal, magyarázatokkal az építésről. De nem álltak meg itt, az X-Wing csak akkor teljesíti küldetését, ha repül. És repült (galéria, sok fotóval). Nem találunk szavakat!
Köszi fenyob, köszi eszpee a linkekért

1 komment

Címkék: star wars celebration iv


süti beállítások módosítása