Bigyóblog

2007.12.09. 16:05

A legenda, az örökzöld, a szerelem és IntegetCat

Bigyó Felügyelő

Újabb fotókat mutatunk be a Formával közösen szervezett játékunkra érkezettek közül. Emlékeztetőül, annyi a dolgotok, hogy bekülditek kedvenc kütyütök fotóját néhány mondat kíséretében, amivel bemutatjáktok azt. Részletek itt. Fotókat csütörtökig küldhettek a bigyofelugyelo at gmail címre.

Lássuk a mai kütyüket:

11 komment

Címkék: karácsonyra hellókarácsony forma játék


2007.12.08. 10:56

A robot, a helikopter és a házilag barkácsolt időgép

Bigyó Felügyelő

Érkeznek a fényképek karácsonyi játékunkra. Emlékeztetőül, annyi a dolgotok, hogy bekülditek kedvenc kütyütök fotóját néhány mondat kíséretében, amivel bemutatjáktok azt. A beküldők között pedig a Forma dizájn nyereményeit sorsoljuk ki jövő hét pénteken, vagyis december 14-én. Részletesebben itt olvashattok a játékról és a nyereményekről. A fotókat pedig továbbra is várjuk a bigyofelugyelo at gmail címre!

És most jöjjenek az első képek:


8 komment

Címkék: karácsonyra hellókarácsony forma játék


2007.12.07. 15:55

Fogaskerekes dizájnóra

Bigyó Felügyelő


Különleges órákból bemutattunk már néhányat (és nem kétséges, fogunk is még), de ezt nehéz lesz überelni. Az időt a fogaskerekek forgásával mutatja: az órát a nagy keréken, a percet a kicsin (alul, jobbra). Elemmel működik és 20 dollárba kerül.

7 komment

Címkék: dizájn óra


2007.12.07. 13:40

Hosszú körmök vs iPhone

Bigyó Felügyelő


Sok szót nem igényel a videó. :)

11 komment

Címkék: youtube iphone


2007.12.07. 09:35

Nyerj kütyüket karácsonyra!

Bigyó Felügyelő


Több fordulós karácsonyi játékot indítunk a blogon a Formával közösen. A lényeg, itt játszotok, a dizájnbolt adja a nyereményeket.

Teendő:
Küldjétek el kedvenc kütyütök, bigyótok, dizájnos apróságotok fotóját. Lehet ez a legújabb csúcstelefon, ősrégi számítógép, barkácsolt űrrakéta. Írjatok mellé négy-öt mondatot: például mire való, miért éppen ez a kedvenc vagy mi a története. A képeket és az írásokat kitesszük a blogra, hogy mindenki megcsodálhassa. A beküldők között pedig ajándékokat sorsolunk ki jövő hét pénteken, vagyis december 14-én. Saját fényképet küldjetek, a cégek termékfotói nem érdekelnek. A bigyofelugyelo at gmail címre várjuk a fényképeket. Vagy töltsétek fel a képet Indafotóra, kütyü címkével. És ne felejtsétek el néhány mondatban bemutatni a kütyüt, mert csak akkor versenyezhettek! Fontos: olyan fotót küldjetek, amit ti csináltatok, cégek termékfotói nem érdekelnek.

2 komment

Címkék: játék karácsonyra hellókarácsony forma játék


2007.12.06. 18:34

Karácsonyfa-projektor

Bigyó Felügyelő


Szép, nem szép, de vannak néhányan, akik nem vesznek fenyőfát karácsonykor. Ha mégis ünnepi hangulatba szeretnének kerülni, akkor beszerezhetik a fenyőfa-projektort. Három LED-lámpa segítségével kapjuk meg a fenyőfa formát, mely akkora, amilyen messzire állítjuk a szerkentyűt a faltól.

7 komment

Címkék: karácsonyra hellókarácsony


2007.12.06. 11:35

Ki ivott a pohárkámból?

Bigyó Felügyelő


Mindenkivel előfordult már, hogy buliban letette valahová a poharát, beszélgetni kezdett.. És mire visszafordult már három ugyanolyan pohár volt ott. Ilyenkor zavarba jövünk, melyik is volt a miénk. Ezen segíthet például a képen látható pohár. Az alján lévő szimbólumokkal, betű- és számkombinációkkal megkülönböztethetjük saját poharunkat.

18 komment

Címkék: dizájn konyha party bögre


2007.12.06. 10:06

Steampunk laptop

Bigyó Felügyelő


Úgy néz ki, mint egy viktoriánus zenedoboz. De nem az. Egy HP laptop rejtőzik benne, melyen most éppen Ubuntu fut. Remekül kiegészíti a Steampunk iPodot. A képek magukért beszélnek. Ja, és itt egy videó.

6 komment

Címkék: laptop


2007.12.05. 14:37

A francia iPhone-ok fele kártyafüggetlen [Update]

Bigyó Felügyelő

Hiába sokkal drágább, mint a hűségnyilatkozatos iPhone (emlékeztetőül, előfizetéssel 399 euró, függetlenül 749 euró), az Orange adatai szerint a franciák fele kártyafüggetlenül veszi meg a készüléket. Amúgy az első három napban harmincezer iPhone-t adtak el Franciaországban, ezek 52 százaléka volt kártyafüggetlen.

[Update] A BBC Online ma reggelre javította a cikkét, most már csak 20 százalék kártyafüggetlen iPhone-ról írnak. Tegnap is, ma is az Orange-ra hivatkoznak. Hm.

2 komment

Címkék: mobil apple orange iphone


2007.12.05. 14:14

Formázható emoticon-pecsét

Bigyó Felügyelő


Ha már nem tudod kifejezni érzéseidet emoticonok használata nélkül, akkor sürgősen szerezz be egyet a képen látható bélyegzőből. Mindenféle arcot formázhatunk a rugamas anyagból készült pecséttel. Hat dollár.

1 komment

Címkék: játék iroda


süti beállítások módosítása