Bigyóblog

2007.02.04. 15:07

Cubisto

Bigyó Felügyelő

Forradalmian új tárolási rendszerhez juthatunk a Firebox jóvoltából. A Cubisto valójában egy szendvics-szerű tároló: kütyüinket befóliázzuk, és eltesszük. Mintha a levegőben lebegne a kedvenc bögrénk. Több Cubisto egymásra helyezésével egész falat építhetünk lebegő tárgyakból.

komment

Címkék: barkács polc


2007.02.03. 14:33

Kábelszőnyeg

Bigyó Felügyelő


Eredeti ötlettel állt elő egy berlini egyetemista diplomamunkájában. Vett néhány kábelt, mely ugye minden szobában van, és rendszerbe helyezte azokat. Egészen pontosan egy szőnyegen vezeti keresztül a szerteszét hagyott drótokat. Ötletnek nem rossz, de csak egy egészen kicsi szobában működik. És mi van a szőnyegen túl?
(Via Übergizmo)

2 komment

Címkék: kábel


2007.02.02. 15:34

Ultravékony Casio

Bigyó Felügyelő

Szupervékony kameráinak újabb sorozatát mutatta be a Casio, a 10 megapixeles EXILIM ZOOM EX-Z1050-t. Háromszoros optikai zoom, 2,6 inches színes lcd-kijelző, másodpercenként hét kép. 15 Mb beépített memória, amúgy SD-kártyával bővíthető. Mindent tud, amit a sorozat itthon is kapható darabjai tudtak. Gyönyörű színekben kapható.

komment

Címkék: fényképezőgép casio


2007.02.02. 09:44

Zsebprinter kamerával

Bigyó Felügyelő

Vagyis polaroid, láttunk már ilyet. Vagy mégsem? A Zink olyan hordozható printert feljeszt ki, melyhez nem kell tinta. Olyan apró, hogy a zsebünkben is elfér. Ráadásul fényképezőgép is van benne. Egészen kicsi, 2x3 inches képeket nyomtat. Csak a printer 99 dollárba kerül, fényképezős változata 199 dollárba. A papír csomagja (100 lap) 20 dollár körüli áron kapható majd. Ha piacra dobják.
(Via Engadget)

komment

Címkék: fényképezőgép printer


2007.02.01. 22:12

Jön a Zune phone?

Bigyó Felügyelő

A Gizmodo szerint igen. A Crunchgearen jelent meg reggel a pletyka, és Gizmodo informátorai estére megerősítették. Most még csak a fejlesztésnél tartanak ugyan, tehát megjelenési dátumról még aligha beszélhetünk. Bár a hírek szerint még az idén piacra dobnák a kütyüt. Könnyedén össze lehet majd kapcsolni az Xbox 360-nal, lehet rajta nézni a letöltött videókat is. A Apple mindenesetre felkötheti a gatyáját. Mi drukkolunk a Zune-nak.

komment

Címkék: microsoft mobil zune iphone


2007.02.01. 14:23

Bill Gates a Daily Show-ban: mi történt valójában

Bigyó Felügyelő


Elmékeztetőül: Bill Gates a Daily Show-ban.

komment

Címkék: microsoft vista bill gates


2007.02.01. 12:53

Kínából jön az iPhone-klón

Bigyó Felügyelő

Aki nem akar júliusig, esetleg év végéig várni, már most beszerezhet magának egy iPhone-t. Vagyis iPhone-szerűséget. Ha igazak a pletykák, a kínaiaknak nem kellett sok idő, hogy lemásolják az Apple csodatelefonipodját. A Meizu M8 kisértetiesen hasonlít. De vajon működik-e? Mindenesetre nem multitouch, csak érintőképernyős. De ez messziről úgysem látszik.
(Via The Raw Feed)

komment

Címkék: apple kína iphone klón


2007.02.01. 10:30

Elem-átalakító

Bigyó Felügyelő

Általában minden háztartában van ceruzaelem. Kicsi góliát azonban ritkán. De néha kellhet. Na ilyenkor jól jön az elem átalakító (Battery Converter). Csak belehelyezzük a ceruzaelemet a műanyag házba, és már kész is a nagyobb elem. És csak 5 dollárba kerül két darab átalakító, vagyis olcsóbb, mintha elemet vennénk. Főleg akkor, ha ceruzaelemünk újratölthető.

komment

Címkék: elem


2007.01.31. 11:18

Egy igazán nagy toll

Bigyó Felügyelő


Sok hozzáfűznivalónk nincs is a képhez. Nem tartós használatra, de ajándéknak jó az óriástoll. Több színben kapható, hat dollárért. Vajon tollbetétet hogyan cserélhetünk?

komment

Címkék: játék gagyi


2007.01.30. 19:22

Laptop-hűtő

Bigyó Felügyelő

Ha a túlzott használat miatt túlhevülne a laptop: 22 dollárért juthatunk hozzá a Brandótól a három ventilátorral felszerelt hűtőhöz. Összecsukható, így könnyen szállítható.

4 komment


süti beállítások módosítása