Bigyóblog

2007.02.18. 21:55

Lego autógyár

Bigyó Felügyelő

Egyik kedvenc blogunkon találtuk a fenti videót. Még most sem hiszem el. Egy komplett autógyárat építettek Legóból. És a majdnem hét perces videó végén ki is gurul a kész autó.

3 komment

Címkék: játék youtube lego


2007.02.18. 11:09

Rubik kocka lustáknak

Bigyó Felügyelő

Ez aztán a nekünk való Rubik kocka. Minden oldala fehér, így folyamatos sikerélményünk lehet. Akkor használandó, ha épp biztatásra van szükségünk.
(SpY)

2 komment

Címkék: játék rubik kocka


2007.02.17. 09:50

Golla laptoptáska

Bigyó Felügyelő

Kedvenc finn dizájnereink a Golla cégnél új kollekcióval leptek meg minket. Ősz végén a téli mobilkollekciót mutattuk be, most a laptoptáskák jönnek.

6 komment

Címkék: dizájn laptop golla


2007.02.16. 21:34

Gördeszka

Bigyó Felügyelő

Vad gondolatokat indíthat, amikor egymáshoz egyáltalán nem illő dolgokat párosítanak össze. Mint a kocka alakú banán, vagy a hosszúkás alma. Ilyen ez a gördeszka is.

komment

Címkék: dizájn skateboard


2007.02.16. 14:32

Némo és a Sárga Kacsa

Bigyó Felügyelő

Bevalljuk őszintén, csak azért mutatjuk be ezt a furcsa optikai egeret, mert tetszik, hogy egy mondatban említhetjük a Némót a Sárga Kacsával (mert a kacsákat ugye szeretjük). Meg aztán mindig izgalmas látni, hogyan próbálják a gyártók fekelteni a vásárlók figyelmét őrültebbnél őrültebb ötletekkel. Most éppen folyadékot öntöttek az optikai egerekbe, és hogy még viccesebb legyen halat, illetve kacsát tettek bele, hogy úszkáljon, amíg böködjük. 17 dollár.
(Via Übergizmo)

komment

Címkék: egér kacsa


2007.02.16. 10:21

Stresszgomba

Bigyó Felügyelő

Ha úgy érezzük, nem bírjuk a feszültséget, mindenképpen rágyújtanánk, de legalábbis heves zabálásba kezdenénk legyűrendő a stresszt, akkor itt a megoldás. A Super Marióból jól ismert gombákat nyomogathatjuk kipukkadásig. A nagyjából hat centis puha gombák nyolc dollárba kerülnek.
(Via Übergizmo)

komment

Címkék: játék gomba


2007.02.15. 22:50

Steve Jobs vs Bill Gates

Bigyó Felügyelő


A srácok nem bírnak magukkal, egymásnak esnek, de jön a nagypapa, aki rendet tesz. Fénykardcsata, egymásra borulás, jó poénok, Youtube.

2 komment

Címkék: microsoft apple youtube


2007.02.15. 20:42

Jönnek az óriás MacBookok?

Bigyó Felügyelő

Megint felbukkant egy Apple-pletyka az amerikai geek/kütyü-blogokon. Tajvani ágazati forrásokra hivatkozva az a hír járta be a nagyvilágot, hogy az Apple a második negyedévben, egyes források szerint májusban piacra dobja a 15,4 colos MacBookot. Ez ugye sokkal nagyobb kistestvérénél, a 13,3-as macnél. Hát, majd meglássuk.

komment

Címkék: apple laptop pletyka macbook


2007.02.14. 18:52

Billentyűzetbe rejtett ip-telefon

Bigyó Felügyelő

Akkor most felvázolunk egy jövőképet: nemsokára már mindenki ip-telefonokat fog használni, mert ingyenes, mert mindenkinek lesz szélessávú kapcsolata és akkor már nem kell hagyományos társaságoknál fizetni a borsos percdíjakat. Minden percünket a számítógép előtt fogjuk tölteni (mint most is), és akkor az lesz a legpraktikusabb, ha a képen is látható ip-telefont használjuk. Mert akkor még annyi időre sem kell felállni, amíg elmegyünk érte. És a numerikus billentyűzettel ütjük be a telefonszámokat. Na?

2 komment

Címkék: billentyűzet ip-telefon


2007.02.14. 14:33

Swiss Army Sunglasses

Bigyó Felügyelő

Ha én egyszer előveszem a napszemüvegem...

komment

Címkék: napszemüveg


süti beállítások módosítása