Bigyóblog

2007.03.04. 10:37

Hubbacino

Bigyó Felügyelő

Nem a szokványos usb-s bögremelegítő. A Hubbacino usb-hosszabbító és elosztó is egyben, négy csatlakozóval. Az igazi multifunkci. Céges ajándéknak is remek.
(Via ChipChick)

komment

Címkék: usbigyók bögre elosztó


2007.03.03. 10:16

Kreáljunk saját Apple-pletykát

Bigyó Felügyelő

Ha nem tudjuk kivárni, hogy két-három naponta felbukkanjon a blogokon egy-egy újabb Apple-pletyka a videós iPod Shuffle-ról vagy az ultraportable MacBook Pro-ról, akkor nekünk találták ki a fenti táblázatot. Csak annyit kell tennünk, hogy minden sorból kiválasztunk egy elemet és elküldjük az összes Apple-fan ismerősünknek. Egy-két napon belül biztosan visszajut hozzánk a "biztos forrásból" hallott hír.
(Via Engadget)

komment


2007.03.03. 00:02

Einstein plüssbaba

Bigyó Felügyelő


Már egészen apró korában elronthatjuk a kölyköt, csak annyit kell tenni, hogy figyelmesen válaszjuk ki játékait. Egy jó tippünk máris van, mégpedig az Einstein plüssbaba. Perszehogy ThinkGeek.

2 komment

Címkék: játék einstein


2007.03.02. 18:22

Kapucnis szék

Bigyó Felügyelő


Várjuk a tippeket, ötleteket. Ki, mire haszálná ezt a széket, illetve kapucniját?
(Via CoolestGadget)

4 komment

Címkék: dizájn


2007.03.02. 14:10

Hordozható dvd-lejátszó, máshogy

Bigyó Felügyelő

Hordozható dvd-lejátszót már fillérekért vehetünk, sőt, újabban internetelőfizetés mellé ingyen adják. Éppen ezért igencsak össze kell szednie magát annak, aki azt akarja, hogy felfigyeljenek rá. A Philipsnek sikerült: DCP850-as fedőnevű dvd-lejátszójába video iPod dokkolót tett (ha mégsem elég a nagy kijelző). Nem rossz, de azért feltesszük a kérdést: ha van videós iPodunk, miért vennénk hordozható lejátszót? Ha már veszünk lejátszót miért ne vegyünk fillérest, hogy aztán kábellel jól odacsatlakozhathassuk? De azért jól néz ki.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: dvd ipod utazáshoz


2007.03.02. 09:23

Verbarius óra

Bigyó Felügyelő

Egy óra, mely nem mutatja, hanem megmondja mennyi az idő. Illetve kiírja, mégpedig több nyelven. Sőt, bármilyen nyelvet rátölthetünk számítógépünkről. Húsz centi széles, hét centi magas. (Vajon hogy fér ki: Harminöt perccel múlt tizenegy?) Art Lebedev. A hírek szerint novembertől kapható.
(Via Newlaunches)

2 komment

Címkék: dizájn óra


2007.03.01. 23:03

Usb-elosztók

Bigyó Felügyelő

Kicsi, színes és sok usb-s kütyüt csatlakoztathatunk hozzá. A Customusb gyártja ezt a színes hosszabbító- és elosztót. Nem retro, mint az Elecom fapados elosztója, inkább a csillivilli fajta.

komment


2007.03.01. 21:02

Új Walkman a Sonytól

Bigyó Felügyelő

Na nem "az" a walkman. A Sony úgy döntött, itt az idő hogy megújítsa találmányát, Network Walkman (NW) néven dobta piacra Európában színes mp3 lejátszóit. Ugyanazt tudja, mint társai, két gigás tárhellyel és nagyjából 30 órányi zenelejátszásra alkalmas aksival felszerelve érkeznek. Persze videót is lejátszik. Több színben kapható, darabja 120 font, vagyis 45 ezer forint.

komment

Címkék: mp3 sony


2007.03.01. 09:11

Már most lehet iPhone-unk

Bigyó Felügyelő

Hátha valaki még nem ismeri. Ha nagyon nem tudunk várni az iPhone júniusi megjelenéséig, két dolgot tehetünk. Megvesszük az iPhone-klónt Kínából, a Meizu M8-at. Vagy hajtogatunk magunknak egy igazit (pfd). Csak annyit kell tenni, hogy kinyomtatjuk a link alatt lévő képet, és összehajtogatjuk. Mi már láttuk élőben, nagyon jól néz ki.

komment

Címkék: apple iphone barkács klón


2007.02.28. 19:52

Színes mikrohullámú

Bigyó Felügyelő


A mikrohullámú sütők sem maradhatnak ki a trendből, a mosógépek és hűtők után ezek is a legkülönbözőbb színekben pompáznak a jövőben. A Whirlpoolnak is elege lett a fehér színből, legújabb sorozatát most piros és kék színekben dobja piacra. Nem csúcstechnológia, de miért akarnánk többet egy mikrótól, minthogy felmelegítse a kávét. A szobában is jól mutat.
(Via Bornrich)

komment

Címkék: dizájn konyha


süti beállítások módosítása