Bigyóblog

2008.01.02. 12:54

Energiazabáló tükrös ruha, iPodoknak

hírbehozó

Az ipodosoknak akkor jut először eszükbe, hogy nem ártana venni egy tokot a kütyüjüknek, amikor életükben először abból a zsebükből veszik elő az iPodot, amiben a lakáskulcsukat is tartják. Bár az iPod kijelzős oldala elvileg karcmentes anyagból készül, azért a stressz teszt általában rendre bebizonyítja, hogy az Apple nem annyira jó még ebben a műfajban.

Szóval nem árt valami tokot venni hozzá, mely a karcolódástól, ütésektől óvja a készüléket.

Bár eddig kétszer ejtettem le az iPod Classic-omat betonra, nagyobb baja nem történt. Azért jobb az elővigyázatosság. A tokokat nézegetve választásom a Griffin Reflect-termékére esett. Elsősorban azért, mert ez egy esztétikus (értsd: finom, egyszerű, elegáns) kiegészítő, nagyon jól néz ki a tükröződős előlap, másrészt pedig azt állítják, hogy karcmentes anyagból készült a borítás, úgyhogy érdemes lesz kipróbálni.

8 komment

Címkék: ipod tok ipod classic


2008.01.02. 12:22

The Masks

Bigyó Felügyelő

 
Az eddigi legjobb Zune-reklám. Vajon a rendező mit vett be, amikor készítette?

7 komment

Címkék: microsoft mp3 reklám zune


2008.01.02. 10:13

Olimpiai pendrive

Bigyó Felügyelő


2008 az olimpia éve lesz. A cégek valószínűleg egymás után dobják piacra az olimpiai ötkarikával díszített kütyüket. A Lenovo korábban már bemutatta a pekingi olimpiára tervezett laptopjait, de nem állt meg itt. Most a hasonló dizájnnal készült pendrive-okat készítette el.

7 komment

Címkék: lenovo pendrive olimpia


süti beállítások módosítása