Bigyóblog

2008.04.25. 11:16

Eredményhirdetés

Bigyó Felügyelő

Összesen 163-an játszottak nyereményjátékunkon és majdnem mindenki eltalálta, hogy 12 féle textilből (színből) választhatnak babtáblát. A babtábla András (Andrew) nevű olvasónké lesz, a nyertest emailben értesítjük.

4 komment

Címkék: játék babtábla


2008.04.25. 08:49

Csináld magad-erkély

Bigyó Felügyelő


Egy hagyományosnak látszó ablakot alakíthatunk át erkéllyé. Na, nem nagy erkélytől beszélünk, de ketten elférnek.

9 komment

Címkék: dizájn


2008.04.24. 12:39

Szétnyitható iPhone?

Bigyó Felügyelő

Közeleg a június, és mint a hírekből sejtjük, ekkor mutatják be az új generációs, állítólag 3G-s iPhone-t. Nem meglepő tehát, hogy gyakrabban bukkannak fel pletykák, biztosnak gondolt értesülések. A Times Online biztosnak veszi az új iPhone bejelentését, szerintük mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a szolgáltatók árengedményekkel próbálnak túladni meglévő készleteiken.

De van egy meglepőbb értesülése is a lapnak. Az új mobil teljesen más lesz, mint az első generációs. Iparági forrásokra hivatkozva azt állítják, hogy szétcsúsztatható vagy szétnyitható lesz, nagyobb kijelzővel. A szétcsúsztatható verzónél pedig egyenesen hagyományos qwerty billentyűzetről beszélnek. Az sem elképzelhetetlen, hogy több változatban kapható lesz, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Ezen kívül a terjesztési politikai is változhat, az Apple felhagyhat azon szokásával, hogy kizárólagos szerződést köt egy szolgáltatóval. De ez a lépés csak jövőre várható.

2 komment

Címkék: mobil apple pletyka iphone


2008.04.24. 12:07

A legtitkosabb jelszavaim

Bigyó Felügyelő


Manapság annyira sok jelszót kell megjegyezni, és persze az lenne a legjobb, ha minden szolgáltatáshoz újat találnánk ki. Egyre nehezebb helyzetbe kerülünk. Szerencsére itt a megoldás: bele kell írni az összes jelszavunkat a ThinkGeeknél kapható kis füzetecskébe. Ezentúl, ha elfelejtenénk szupertitkos jelszavunkat, csak fel kell lapoznunk a könyvecskét. És biztosak lehetünk benne, hogy senki nem fog beleolvasni, hiszen rá van írva: Top Secret!

8 komment

Címkék: fun tilos


2008.04.24. 06:45

Geeknadrág

Bigyó Felügyelő


Mert a jövőben nem kell majd magunkkal cipelni a billentyűzetet, mert az a nadrágunkon lesz. De miért álltak meg itt a tervezők? Az egér helyett is kitalálhattak volna valami elegánsabbat annál, hogy a zsebünkbe tesszük.

5 komment

Címkék: geek ruha billentyűzet furcsa ötlet


2008.04.23. 16:30

Hogyan szállítsunk embert?

Bigyó Felügyelő


Hát így.

3 komment

Címkék: fun utazáshoz


2008.04.23. 08:40

Star Trek sörnyitó

Bigyó Felügyelő


Nem tolakodó, finom és elegáns az Enterprise alakú sörnyitó.

12 komment

Címkék: dizájn star trek konyha


2008.04.22. 14:52

Itthon is kapható lesz az Asus Eee

Bigyó Felügyelő


Korlátozott darabszámban, május elejétől itthon is kapható lesz az Asus Eee. A 701-es modell, vagyis a 7"-os változatot vehetjük meg 80 ezer forinttól, Windows XP-vel. Öt színben vásárolhatjuk meg, ezek a fehér, fekete, zöld, rózsaszín és kék. Linuxos változat is kapható lesz, de ennek áráról még nincs hír.

44 komment

Címkék: mini laptop minipécé asus eee


2008.04.22. 10:11

Nyerj babtáblát a Bigyóbloggal!

Bigyó Felügyelő


Egy hete mutattuk be a babtáblát, a kifejezetten laptopoknak készült párnát. A gyártó/forgalmazó felajánlott egyet egy szerencsés olvasónknak. Hogy a tiéd legyen a babtábla, mindössze egy kérdésre kell helyesen válaszolnod.

Hányféle textilből (színből) rendelhető babtábla?

A válaszokat csütörtök éjfélig várjuk a bigyofelugyelo at gmail címre, akkor lezárjuk a játékot. Sorsolás és eredményhirdetés pénteken. (Segítséget a babtabla.hu-ról szerezhettek).

Még egy jó hír, az ajándék babtábla olyan lesz, amilyet a nyertes szeretne: maga választja ki a színt, az anyagot és a képet.

Hajrá!

12 komment

Címkék: játék laptop utazáshoz babtábla


2008.04.21. 13:55

Fotósok karkötője

Bigyó Felügyelő


Ezek a karkötők korábban drága objektívekhez tartoztak. Egy ausztrál dizájner, Craig Arnold pedig úgy gondolta, jó ötlet, ha újra felhasználja őket. Annyira azért nem olcsóak második életükben sem, de egy régi, törött objektívből talán otthon is elkészítheti magának, aki ilyet szeretne.

komment

Címkék: dizájn ékszer


süti beállítások módosítása