Bigyóblog

2008.05.04. 13:29

Hordható szék

Bigyó Felügyelő


Harminc éve szabadalmaztatták és még minding nincs. Pedig milyen egyszerű. Soha többet nem kellene szabad helyet keresnünk, ott és akkor ülhetnénk le, ahol és amikor akarunk.

4 komment

Címkék: bútor furcsa ötlet


2008.05.03. 11:26

Indiana Jones zenélő ostora

Bigyó Felügyelő


Közeledik az Indiana Jones negyedik részének bemutatója. Ez azt jelenti, hogy egyre több filmes kütyüt lehet kapni. Mai kedvencünk doktor Jones ostora. Méghozzá elektronikus ostora, mely az első részből jól ismert zenét játsza le nekünk, ha meglendítjük. Májustól kapható majd 30 dollárért.

3 komment

Címkék: játék film


2008.05.02. 12:11

Lego-hangfalak i-cuccokhoz

Bigyó Felügyelő


Szeretjük a legóból készült kütyüket, de ez egyáltalán nem tetszik. Egyszerűen nem illik sem az iPod-hoz, sem az iPhone-hoz. Szóval csúnya, na.

1 komment

Címkék: ipod lego iphone


2008.05.01. 09:06

Vágd az órát a falhoz

Bigyó Felügyelő


Ugye milyen idegesítő, amikor hajnalban a legszebb álmodból felriaszt az ébresztőóra? A düh levezetésére találták ki a labda formájú ébresztőórát, mely akkor fejezi be a csipogást, ha a falhoz vágjuk. Tíz fontba kerül és több fajtát választhatunk: focilabda, krikettlabda vagy golflabda.

9 komment

Címkék: óra ébresztőóra


2008.04.30. 11:04

MacBook Air-paródia a Lenovótól

Bigyó Felügyelő


Via Gizmodo

60 komment

Címkék: apple lenovo thinkpad macbook air


2008.04.30. 08:10

Kétszáz dollár a 3G-s iPhone?

Bigyó Felügyelő

Hát, ha igaz, amit a Fortune ír, akkor az Apple teljesen új stratégiát vet be, hogy még jobban elterjedjen az iPhone. A magazin szerint kétszáz dollárért adják majd a 8GB-s változatot, háromszázért a 16 GB-osat. Persze kétéves hűségnyilatkozattal.

Az új iPhone-t júniusban mutatják be. Azt még nem tudni, hányadikán: néhányan a hónap elejére tippelnek, néhányan az egyéves évfordulóra, június 27-re. Annyit még pletykálnak, hogy egy hónappal az új készülés piacra dobása előtt, leállítják a régi modell utánpótlását, így kiürülnek a boltok, nem lesz kapható az iPhone és újabb hisztéria veheti kezdetét.

IPhone-ügyi pletykarovatunkat hallottátok.

2 komment

Címkék: apple pletyka iphone


2008.04.30. 07:55

Eltüntethetik a másolásvédelmet az e-könyvekről

Bigyó Felügyelő

Több nagy kiadó is azt tervezi, hogy eltünteti másolásvédelmet az e-bookokról. Az ok: ez ugyan jó volt a másolás ellen, de igencsak akadályozta az e-book terjedését, mivel a felhasználó nem tudta egyik olvasjából a másikba tenni. A világ egyik legnagyobb kiadója, a Random House már bejelentette ezen tervét, de úgy tűnik a második legnagyobb, a Penguin Group is követi a példát. Elemzők szerint a másolásvédelem megszüntetése egy nagyobb lökést adhat a piacnak. És talán az olvasók ára is csökkenni fog.

4 komment

Címkék: ebook


2008.04.29. 16:11

Pénz, pénz, pénztárca

Bigyó Felügyelő


Egy dagadt, fehértrikós olasz maffiózó előveszi a pénzköteget a zsebéből és megteszi tétjeit a lóversenyen. Ha ti is a Martin Scorsese filmjein nőtteket fel, tetszeni fog ez a pénztárca. Kétféle változatban kapható, dolláros és eurós külsővel.


10 komment

Címkék: pénztárca


süti beállítások módosítása