Bigyóblog

2008.07.03. 15:13

Az iPhone története

Bigyó Felügyelő

Tudtátok-e, hogy már 1999-ben szóba került az iPhone, amikor az Apple lefoglalta az iphone.org-ot? Nézzük, mi történt az elmúlt kilenc évben. (Kattints a képre a nagyobb változatért!)

Via CoolestGadgets


2 komment

Címkék: mobil iphone


2008.07.03. 11:31

Légzongora

Bigyó Felügyelő

Mintha varázsolna a kezével.

Via OhGizmo!


5 komment

Címkék: játék furcsa ötlet


2008.07.03. 08:15

Amőba, másként

Bigyó Felügyelő

Sok magyarázat nem kell, a kép mindent elmesél. Ha mégsem: az ikszeknek és a nulláknak csak a fele van meg, a tükörre helyezve azonban a hagyományos formákat láthatjuk.

Via Yankoo Desing


14 komment

Címkék: dizájn játék


2008.07.02. 11:46

A leggonoszabb ébresztőóra

Bigyó Felügyelő

Ha nem tudsz felkelni reggel, ez a legjobb megoldás. Még a repülő, elmászó, összeszerelős óráknál is gyorsabban kiugrasz az ágyból ennek segítségével. Ha három peccel a csörgés után nem kapcsolod ki, véletlenszerűen felhívogat számokat mobilod simkártyájáról. Hatásosnak tűnik, mivel nem kellemes félálomban magyarázkodni valakinek, akivel már évek óta nem beszéltél, de véletlenül a telefonban maradt a száma. Egyelőre csak koncepció.

Via Übergizmo


12 komment

Címkék: dizájn óra ébresztőóra concept


2008.07.01. 08:13

Jön a harmadik Mimobot Star Wars pendive-széria

Bigyó Felügyelő

Nemsokára megjelenik a Mimoco Star Wars pendrive-ok harmadik szériája. Ebből az alkalomból megint lehet kitalálósat játszani. Vagyis minden héten tippelhetünk, melyik lesz a sorozat következő darabja, ha eltaláljuk, nyerhetünk egyet a pendrive-okból. Aki mind a négyet eltalálja, az az egész sorozatot megkapja ajándékként (már ha lesz egyáltalán ilyen szerencsés :). Eddig volt Darth Vader, R2-D2, Chewbacca, Rohamosztagos (az első sorozatban), a másodikban pedig Luke, Han Solo, Leia, és Boba Fett.

Az első tippre a határidő ma jár le. Szerintem a négy közül az egyik biztosan a császár lesz, Obi-Wan Kenobi is hiányzik. Lehetne még Ackbar vagy egy Ewok, esetleg Lando, vagy C-3PO. Mit gondoltok?


4 komment

Címkék: dizájn star wars usbigyók pendrive


2008.06.30. 21:31

Asztali gép lesz a Windből

Bigyó Felügyelő

Az MSI nem csak az Eee laptop sikereit irigyelte el, de abban is követi az Asust, hogy olcsó asztali gépet dob piacra. A Wind laptop és pc belseje hasonló lesz, ugyanazt az 1,6-os Atom-processzort teszik bele, ezen kívül lesz benne 1 GB RAM (mely bővíthető), 160 GB merevlemez és persze wifi. Még az is lehet, hogy dvd-író is kerül a gépbe. Az ára 199 és 299 dollár között lesz. Szeptemberre várható.

Via Gizmodo


2 komment

Címkék: pc msi wind


2008.06.30. 10:50

A legkörnyezetbarátabb bicikli

Bigyó Felügyelő

Egy 21 éves brit fiatal, Phil Bridge megalkotta a legkörnyezetbarátabb biciklit, kartonból. A váz hat dollárért elkészíthető, a kerék, lánc, pedál pedig hagyományos. Csak egyre kell figyelni, esőben ne felejtsük kint az utcán.

Via Gizmodo


10 komment

Címkék: dizájn eco bicikli


süti beállítások módosítása