Bigyóblog

2008.07.27. 17:50

Hello Kitty feltakarít

Bigyó Felügyelő

A híres macska még erre is képes. Egyébként nagyon egyszerűen működik: egy műanyagból készült szerkentyűbe beleteszünk egy pörgő labdát és elindítjuk. Kitty ezek után végigpörög a lakáson, ha akadályba ütközik, elfordul, és pörög tovább. Igazából nem is porszívózik, inkább feltörlni a port.

Videó a kattintás után:


12 komment

Címkék: hello kitty eszement


2008.07.27. 10:03

Fujitsu netbook nem olcsón

Bigyó Felügyelő

Úgy tűnik, a Fujitsu nem teljesen értette meg, hogy mit is jelent a netbook kategória. A specifikációnál még követték a versenytársakat, az U2010 laptopban Intel Atom processzort tesznek, 1GB RAM-ot, 80 GB merevlemezt, wifit, 3g-t, GPS-t. A kijelzője nagyon apró lesz: 5,6 inches, felbontása pedig 1024x768. Súlya is alig 680 gramm. Az ára azonban nem a legkedvezőbb, 1300 dollár körülire számítanak (mert hivatalosan ezt még nem jelentették be).

Via Engadget


6 komment

Címkék: mini laptop utazáshoz minipécé fujitsu


2008.07.26. 14:38

Kazetta. Vagy dino. Vagy nyaklánc. Vagy...

Bigyó Felügyelő

Unalmas, hogy egy kazetta lóg a nyakadban? Alakítsd át dinóvá. Vagy orrszarvúvá. Még a színek között is választhatsz. Darabja 25 dollár.


8 komment

Címkék: ékszer kazetta eszement


2008.07.24. 11:40

Augusztus 22-től kapható itthon az iPhone

Bigyó Felügyelő

Magyarországon is kapható lesz az iPhone, augusztus 22-től a T-Mobile-nál - tudta meg Angelday. A csomagfüggetlen ára brutális lesz, 180 ezer forint, a T-Mobile-nál pedig tízezer forint lesz a csomag havi díja.

Via Plastik


66 komment

Címkék: mobil apple iphone


2008.07.24. 10:56

I kill you with a tray!

Bigyó Felügyelő

 

Ezt nem tudtam kihagyni. :)))

Via Damn Cool Picks


6 komment

Címkék: fun star wars youtube lego


2008.07.24. 09:44

Napelemes mobilventilátor

Bigyó Felügyelő

Forró nyári napokon mennyire jól jönne, ha valaki futkosna mellettünk és egy hatalmas legyezővel legyezne. Vagy egy ventilátor szállna körülöttünk és fújná ránk a levegőt. Valami hasonlót gondolhatott az, aki kitalálta a baseballsapkára csíptethető ventilátort. És még elem sem kell hozzá, mert napelemmel működik. Tíz dollárba kerül és a Brandónál kapható.


8 komment

Címkék: eszement ventilátor


2008.07.23. 14:37

Az MSI gyártja az LG netbookot

Bigyó Felügyelő

Csak kapkodjuk a fejünket, nemrég jött a hír a Sonyról és a többi japán gyártóról, most pedig az LG jelentette be, hogy ők is piacra dobnak egy netbookot. Az érdekesség, hogy az MSI fogja gyártani a laptopot - ők gyártják ugye a Windet. Az LG gépéről annyit tudni, hogy októbertől kapható majd, 8,9 colos lesz a kijelzője, tesznek bele 2 GB RAM-ot, 120 GB-os merevlemezt, Windows XP-t és persze Atom-processzort. Az ára 625 és 790 dollár között lesz, amivel nem a legolcsóbbak közé pozícionálja magát.

Via Übergizmo


komment

Címkék: mini laptop minipécé lg msi wind


2008.07.23. 13:13

A Sony is belép az ultraolcsó laptopok piacára

Bigyó Felügyelő

Miután a Dell és a HP már nyakig benne van, a Sony sem maradhat ki - gondolták a japán cégnél és léptek. A Digitimes szerint a Sony is kijön nemsokára egy ultraolcsó netbookkal, de a többi japán cég, a Toshiba és a Fujitsu is hasonló lépéseket tervez. Pörögnek az események és ez a vásárlónak csak jó.

Via Übergizmo


1 komment

Címkék: mini sony laptop utazáshoz minipécé


2008.07.23. 11:16

Billenő üvegtartó

Bigyó Felügyelő

Van ez a szerkentyű, melybe beletesszük a kétliteres kólásüveget. A következő mozdulattal kissé megdöntjük és kiöntjük a pohárba a kólát. Így nem kell emelgetni, egyensúlyozni, poharat felemelni, kilötykölni. Egyszerű, praktikus. Húsz dollárba kerül.

Via CoolestGadgets


11 komment

Címkék: konyha


2008.07.23. 08:18

Segítsünk szuperolcsó tabletet fejleszteni

Bigyó Felügyelő

TechCrunchéknak elege lett a várakozásból és a maguk kezébe vették a dolgot. Úgy döntöttek, kifejlesztenek egy olcsó és teljesen egyszerű tabletet. Olcsó, mert az ára kétszáz dollár lesz. És egyszerű, mert csak a legszükségesebb dolgok lesznek benne.

Nézzük az igényeiket: egy gomb a bekapcsoláshoz, jackdugó fülhallgatóhoz, beépített webkamera, egyszerű hangfalak és mikrofon. Természetesen elmaradhatatlan a wifi, az usb-port, akku, fél giga RAM, 4 giga háttértár. És érintőkijelzője van. Linuxon fut.

A terv a következő: alakítanak egy akciócsoportot, mely mindent megtesz annak érdekében, hogy létrejöjjön a kis tablet. Ha valaki részt venne a fejlesztésben, még jelentkezhet.


9 komment

Címkék: mini utazáshoz minipécé tablet crunchpad


süti beállítások módosítása