Bigyóblog

2009.11.18. 11:12

Erősödik a pletyka a Google Phone-ról

Bigyó Felügyelő

Hónapok óta tartja magát a pletyka, hogy a Google nemsokára saját mobillal rukkol elő, hiába cáfolta, tagadta a cég Androidért felelős vezetője nemrég. A TechCrunchnak, egészen pontosan Michael Arringtonnak azonban van egy elképzelése, melyet innen-onnan elkapott infókkal próbál alátámasztani.

Eszerint minden, ami eddig történt az Android körül, csak bemelegítés a valódi Google Phone-hoz. Tehát a pletykák szerint a Google tényleg előjön egy saját mobillal, melyet persze valamely nagy mobilgyártó gyárt majd, de magán a telefonon csak a Google felirat jelenik meg (hasonlóan a Microsoft Zune-jához, melyet a Toshiba gyártott). A telefon dizájnjába és felépítésébe a Google nem enged beleszólást, teljes egészében a cég elképzeléseit tükrözi majd. Vagyis a Google Phone olyan lesz, amilyennek egy mobilnak a Google szerint lennie kell. Az eredeti tervek szerint 2009 karácsonyára már bejelentették volna az új mobilt, de ez csúszik 2010-re.

Egyes források szerint a HTC gyártja majd ezt a mobilt, de a TechCruchnak olyan infói vannak, hogy az LG vagy a Samsung lesz a gyártó.

Biztosat persze nem tudni, az is lehet, hogy a vágyak fogalmazódnak meg az ehhez hasonló pletykákban. Mindenesetre izgalmas lenne egy ilyen mobilt kézbe venni.


10 komment

Címkék: google mobil pletyka android google phone


süti beállítások módosítása