Bigyóblog

2009.03.26. 15:24

Kézi iratmegsemmisítő

Bigyó Felügyelő

Utálom a kukába dobni a számlaleveleket az összes személyes adatommal. Én azt a megoldást választom, hogy apró darabokra témem a levelet. De van a szekrény alján egy sötét sarok, ami tele van össze nem tépett levelekkel. Egy ilyen iratmegsemmítő jól jönne. Ráadásul ez nem is drága, kilenc dollárba kerül, plusz a szállítási költség.

Ti hogyan szabadultok meg az ilyen levelektől?

Via Coolest Gadgets


11 komment

Címkék: iroda iratmegsemmisítő


2009.03.26. 10:37

A Sony Ericsson zsebirodája

Bigyó Felügyelő

Nemrég volt nálam egy Sony Ericsson Xperia X1. Legelső reakcióm az volt, hogy túl nehéz a mobil. A második reakcióm, hogy kijelzőjén gyönyörűek a színek. Az viszont tetszett, hogy nem túl széles és elég kicsi a készülék ahhoz, hogy a zsebemben is könnyen elfér (hát igen, én oda teszem a mobilt). A gombok között pont jó a távolság (csúszkával varázsolhatjuk elő a qwerty billentyűzetet), gépelni nagyon könnyű rajta. Aksija is jól bírta, pedig mindent kipróbáltam rajta, egy feltöltésel két napig bírja, normál használat mellett nyilván tovább is. A váza erősnek tűnik, nem féltem attól, ha leejtem, baja lesz.


5 komment

Címkék: teszt sony ericsson kipróbáltuk


2009.03.26. 07:53

Apple-párnák

Bigyó Felügyelő

Egy olvasónk kapott ihletet egyik korábbi posztunk alapján, amikor iPhone-alátéteket mutattunk be. Ő megalkotta az Apple-párnákat. Átmérőjük kábé harminc centiméter, rendelhetők.

Köszi Gergő


komment

Címkék: apple párna


2009.03.25. 12:48

Fabicikli

Bigyó Felügyelő

Egy kínai faluban élő férfi nem akarta egy havi keresetét biciklire költeni, ezért készített magának egyet fából.

Via Gizmodo


2 komment

Címkék: bicikli


2009.03.25. 10:36

A Samsung is beszáll az ebook-reader versenybe

Bigyó Felügyelő

A Samsung a Papyrus nevű A5-ö formátumú ebook-olvasójával száll be a versenybe. Az olvasóban 512MB memória lesz, érintőkijelzős és adnak hozzá stylust. Több színben kapható majd, például fekete, fehér, zöld. Lesz még benne memopad, számológép, világóra, naptár és kontakt lista.

Nyártól kapható majd, először Koreában. Az áráról még nincs hivatalos információ, de a tervek szerint olcsóbb lesz, mint az Amazon Kindle vagy a Sony olvasója. Állítólag 299 dollárért kapható majd, ami már közelít az általam is elfogadható árhoz. A verseny kétségtelenül jót tesz.

Via Gizmodo


9 komment

Címkék: samsung ebook


2009.03.24. 16:29

Nagyobb netbook az Acertől

Bigyó Felügyelő

Az Acer Aspire One következő generációja 11,6 inches kijelzővel jön, természetesen nagyobb felbontással is. Az 1366x768-as felbontás már jóval használhatóbb, mint a netbookokra jellemző 1024x600-as. A kijelző ráadásul szélesvásznú, 16:9-es lesz. Ezektől eltekintve a belsején nem változtatnak.

Via Übergizmo


5 komment

Címkék: acer netbook


2009.03.24. 15:05

Hello Kitty a Pannonnál

Bigyó Felügyelő

A Pannont is elérte a Hello Kitty láz, náluk is kapható már Hello Kitty mobil. A szétcsúsztatható kialakítású készülékben 1.3 megapixeles, videó felvételére is alkalmas kamera található, a képek pedig bármikor megoszthatók MMS-ben. A Hello Kitty telefonnal MP3 formátumú zenék is lejátszhatók. A készülék Bluetooth adatátvitelre is képes - olvasható a mobilcég közleményében.


5 komment

Címkék: mobil hello kitty


2009.03.23. 08:16

Ghost in the Machine

Bigyó Felügyelő

A projekt neve Ghost in the Machine, híres művészeket "rajzolnak meg" szalagokból. A galériát itt találjátok.

Via Gizmodo


1 komment

Címkék: kazetta


süti beállítások módosítása