Bigyóblog

2009.12.13. 17:59

Nexus One, az igazi

Bigyó Felügyelő

Nem hivatalos, de mindenki annyira biztos a dolgában, hogy lassan elhisszük: itt a Google Phone. Az egy, az igazi, a GPhone, a Nexus One. Lássuk, mit tudunk összeszedni a twittek, bejegyzések, pletykák alapján.


7 komment

Címkék: google android google phone gphone


2009.12.12. 09:23

Tubusfejek

Bigyó Felügyelő

A fogmosást is fellehet dobni, gyerekkorban például állatos/barbis/autós fogkefékkel mostunk fogat. De nem csak a fogkefét, a tubust is fel lehet dobni állatfejekkel.

Via Inspire me now!


7 komment

Címkék: fun fogkefe


2009.12.11. 11:59

Teszteltük a T-Mobile olvasóját: pici, könnyű, de lassú

Bigyó Felügyelő

 

Azon szerencsések közé tartozunk, akik az elsők között vehettük kézbe a T-Mobile ekönyv-olvasóját. A kütyüt Sixx is kipróbálta, így kettőnk véleményét olvashatjátok.


34 komment

Címkék: teszt t mobile ebook kipróbáltuk


2009.12.10. 16:06

Kopaszodó jegyzettömb

Bigyó Felügyelő

Az egész egy reklám, de annak nagyon jó. A hajhullás sok férfi rémálma, a jegyzettömbbel erre akarják figyelmeztetni őket. Illetve arra, hogy cselekedjenek, míg nem késő. Akárhogyis, ötletnek jó.

Via Ispire me now!


4 komment

Címkék: fun iroda


2009.12.10. 09:54

Photoshopos mágnesszett

Bigyó Felügyelő

A hűtőre mágneseket kell tenni, mert az oda való. Az én hűtőm tele van mindenféle mágnessel, van például legós, belga képregényes, vegasos. Photoshop-fanoknak azt hiszem az kötelező, a legjobban akkor mutat, ha egy fotót teszünk alá, mintha éppen szerkesztenénk.


27 komment

Címkék: hűtőmágnes hűtő


2009.12.09. 16:35

Printer Toaster

Bigyó Felügyelő

Azt már biztosan észrevettétek, hogy a toasterek a gyengéink, egyszerűen odavagyunk a dizájnos, ötletes kenyérpirítókért. Az eddigiek legnagyobb hibája az volt, hogy egyszerre csak két kenyeret pirítottak, tenni kellett azért, hogy további kenyerek is megpiruljanak. A printer toaster úgy tűnik sorozatpirító, egy rakat kenyeret ráhelyezünk a tetejére, bekapcsoljuk, lent meg esnek ki a kész pirítósok. Sajnos azonban még csak tervasztalon létezik.

Via Übergizmo


8 komment

Címkék: dizájn toaster


2009.12.08. 13:18

Változz Tickle me Elmóvá!

Bigyó Felügyelő

Emlékszünk a két évvel ezelőtti slágerrjátékra, Elmóra? Mindenki Elmót akart karácsonyra, hiánycikk is lett. Most kesztyű formájában tért vissza Elmo, annyi a különbség az eredetihez képest, hogy nem egy plüssálatkát kell csiklandozni. Ha a kesztyűvel megcsiklandozunk valakit, akkor a kesztyű hasonló hangon nevetgél, mint az eredeti Elmo. Ezen kívül énekel is, a The Tickle Hand Groove című számot hallhatjuk. Harminc dollárért vásárolható meg.

Via OhGizmo!


komment

Címkék: játék elmo


2009.12.08. 10:37

Internetkapcsoló

Bigyó Felügyelő

Csak meg kell nyomni a gombot és lelövöd a netet. Azt ugyan nem tudom, hogy milyen helyzetben lenne szükségem ilyenre, de poénnak jó - akinél a kapcsoló, az a főnök. Húsz dollárért rendelhető.

Via Übergizmo


4 komment

Címkék: fun internet


2009.12.08. 08:09

Emotikonos zuhanyfüggöny

Bigyó Felügyelő

Egy kis vidámság zuhanyzás közben. Ráadásul, ha nem geek kapja, akkor tanul is valamit. Rendelhető 15 dollárért.


8 komment

Címkék: fun


2009.12.07. 11:05

Nyerj tortaformát a Bigyóbloggal!

Bigyó Felügyelő

Közeleg a karácsony, ilyenkor többet sütünk-főzünk a konyhában. Egy igazán vicces tortaformát nyerhet az Entrendtől az, aki jól válaszol az alábbi kérdésre.


11 komment

Címkék: játék konyha


süti beállítások módosítása