Bigyóblog

2009.12.17. 13:11

Keretnélküli tévét teszteltünk

Bigyó Felügyelő

Nagyon vékony, keretnélküli, LED tévét kaptunk kölcsön az LG-től egy hétre, az SL9000-et (Full-HD, 42 és 47 colos méretben kapható). Kiváncsi voltam, mit jelent a keretnélküliség, hiszen képeken minden máshogy mutat, mint élőben. Nos, valójában csak kikapcsolt állapotban nem látszódik a keret, bekapcsolt állapotban olyan, mint a hagyományos LCD-tévék. De jól néz ki a szobában.


6 komment

Címkék: teszt tv lg blue ray kipróbáltuk


2009.12.16. 08:01

"A legkirályabb laptopreklám evör"

Bigyó Felügyelő

 

Nosztalgikus, C-64-es, bátor. Sokkal több magyarázat nem is kell, a reklám mindent elmond. Az MSI-nek pedig egy hatalmas gratula.

Via Sixx via Fark.com


7 komment

Címkék: reklám msi


2009.12.15. 10:51

Strucctojásból lámpa

Bigyó Felügyelő

Előző posztunkra küldte be Dawe ezt a strucctojásból készült lámpát. Ötletes és aprólékos munka. Elfogadnám!


1 komment

Címkék: dizájn barkács lámpa


2009.12.15. 07:37

Oszd meg a mobilneted!

Bigyó Felügyelő

Képzeljük el a következő jelenetet: ülünk egy kávézóban/faházban síelés után/tengerparton ebéd után/strandon, beszélgetünk, híreket és emaileket olvasnánk, de csak egyikőnknek van mobilnete. Az egyik megoldás, hogy az illető körbeadja a telefonját vagy a laptopját és mindenki megnézi az őt érdeklő dolgokat. A másik megoldás, hogy elővesz egy MiFi nevű szerkezetet és megosztja a 3g-t, vagyis wifi hotspottá alakítja mobilnetét. A haveroknak csak annyit kell tenni, hogy beírják laptopjukban, iPodjukba, mobiljukba a megadott kódot és már netezhetnek is. Egyszerre öten. 


32 komment

Címkék: teszt wifi 3g kipróbáltuk


2009.12.14. 15:32

Karácsonyra tortát süthet...

Bigyó Felügyelő

Szombaton lezártuk az Entrenddel közösen szervezett játékunk. A kérdés az volt, hogy hány különböző méretű tortaszelet süthető az SXL tortaformával? A helyes választ, a 13-at több mint 220-an eltaláltátok. A tortaformát Hankoczy Dániel nyerte, őt emailben értesítjük. Gratulálunk.

Olvassátok a Bigyóblogot, még fogunk játszani!


2 komment

Címkék: játék konyha


2009.12.14. 13:17

Dick Tracy hívja Bigyó Felügyelőt

Bigyó Felügyelő

Egyből ez jutott az eszembe, de ezzel majdnem egyedül voltam, ugyanis mindenki KIT-et hívta ki a garázsból. Az LG-től kaptuk kölcsön a karóratelefont (GD910), mellyel tényleg egy szupertitkos ügynöknek (vagy Májkülnek) képzelheted magad.


13 komment

Címkék: mobil teszt lg kipróbáltuk


2009.12.14. 08:38

Mire jó a tojás?

Bigyó Felügyelő

Például készíthetünk belőle lámpát vagy cserepet. A cserép nem volt annyira idegen nekem, láttam már ilyet. Sőt dizájnboltokban lehet is vásárolni olyan tojásalakú cserepet, melyben csak föld van és magok, megöntözve pedig virágok nőnek ki belőle. A lámpa azonban új volt, valószínűleg úgy készül, ahogy a húsvéti tojás: kifújják a tojás belsejét, majd a foglalatba helyezik.


2 komment

Címkék: dizájn lámpa


süti beállítások módosítása