Bigyóblog

2010.04.09. 09:05

Vasalj a kávéddal!

Bigyó Felügyelő

Milyen lenne, ha a reggeli kapkodásban vasalás közben meg is tudnánk inni a kávénkat. Persze ki az, aki a reggeli kapkodásban nekiáll vasani, de lehet, hogy csak nálam nem gyakori élethelyzet. Szóval ott tartottunk, hogy készen van a kávé, kitöltjük a pohárba és míg várjuk, hogy egy kicsit kihüljön, vasalunk egy kicsit. A bögrével. A bögre alja ugyanis vasaformájú, a forró folyadáktól pedig átforrósodik és állítolag lehet vele vasalni. Persze ez így egy kicsit túlzás, de poénnak jó.

Via Gizmodiva


4 komment

Címkék: bögre furcsa ötlet


2010.04.08. 08:55

George Lucas fejhallgatói

Bigyó Felügyelő

Na jó, lehet, hogy George Lucas nem venne fel ilyet, de ő is felelős azért, hogy ezek elkészülhettek. Igazi Star Wars rajongónak kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyen fejhallgatókat vegyen (fel). Ha jól látom, Darth Vader, C-3PO és R2D2 színeiben pompáznak a fülesek. Kár, hogy Leia haját utánzó változat nem készült belőlük. Egyelőre csak előrendelni lehet 25 dollárért, de májustól már velünk lesz az erő.

Via Gizmodiva


17 komment

Címkék: star wars fülhallgató


2010.04.07. 16:38

Colbert 3D-re vált

Bigyó Felügyelő

The Colbert ReportMon - Thurs 11:30pm / 10:30c
Stephen Converts to 3D
www.colbertnation.com
Colbert Report Full EpisodesPolitical HumorHealth Care Reform

Stephen Colbert megint nagyot alkotott, ezúttal a 3D hullámot meglovagolva döntött úgy, hogy ő is halad a korral, és 3D-ben nyomja a Colbert Riportot.


1 komment

Címkék: fun 3d


2010.04.07. 15:44

Vízhatlan jegyzetfüzet

Bigyó Felügyelő

Még a víz alatt is írhatunk az Aquanotes jegyzetüzeten. Ceruzával. És mint egy igazi jegyzetfüzetnél, le is téphetjük a cetlin és magunkkal vihetjük a zsebünkben, persze csak miután megszárítottunk. Azon gondolkodom már tíz perce, hogy mikor és miért támadna kedvem víz alatt jegyzetelni, vagy eláztatni a teljes tömböt, de nincs ötletem. Valaki, esetleg?

Via Gizmodiva


9 komment

Címkék: furcsa ötlet


2010.04.06. 15:35

Kipróbáltam az iPadot

Bigyó Felügyelő

darthwalk: Micimackót olvas

A kezembe került az iPad, rövid ideig kipróbálhattam, Előrebocsátom, nem tudtam hosszú órákig játszogatni vele, hogy mindenre kiterjedő tesztet írjak, így csak első benyomásaimat írom le.


71 komment

Címkék: apple ipad


süti beállítások módosítása