Bigyóblog

2010.06.17. 14:54

Geek szappanok

Bigyó Felügyelő

Ezerféle illatban pompáznak a szappanok, de a legtöbbször a hagyományos formájúak. Persze vannak kivételek. A Geeky Clean a furcsa formájú szappanokra specializálódott, melyek főleg a geekeknek, sorozatrajongóknak és játékfanatikusoknak nyerhetik el a tetszését. A szappanok ára három és hat dollár között van és tényleg nagyon sokféle közül lehet választani. Lehet, hogy ezentúl nem csak lányoknak lesz jó ajándék szappant venni?

Via Gizmodiva


1 komment

Címkék: geek


2010.06.16. 11:10

Saját Stargate a kertben

Bigyó Felügyelő

Egy ausztrál apuka és fia úgy döntöttek, hogy megcsinálják a Stargate kicsinyített másolatát. Fát, hungarocellt, vállfákat használtak hozzá. Egy videó is készült, mely "működés" közben mutatja a kaput. Valóban rajongói lehetnek a sorozatnak, maga a Csillagkapu is nagyon jól sikerült, de a videóban a kapu működése egyenesen zseniális. (Ide kattintva láthatjuk az építés képeit)

Via SF via SciFiWire


11 komment

Címkék: barkács stargate


2010.06.15. 08:32

Like pecsét

Bigyó Felügyelő

Ha annyira Facebook-függő vagy, hogy már a való életben sem tudod kikerülni a lájkolást, ezt a pecsétet neked találták ki. Ezentúl mindent lehet lájkolni IRL is.

Via Gizmodiva


22 komment

Címkék: fun


2010.06.14. 16:12

A svájci bicska legyen velünk!

Bigyó Felügyelő

A svájci bicska jó dolog, elég nagy a rajongótábora. A Star Wars sem panaszkodhat, annak is elég nagy a rajongótábora. Ha valaki mindkét tábornak a tagja, akkor ez a Star Wars-os svájci bicska kötelező darab. A választható minták: Darth Vader, R2-D2, Stormtrooper. Napi Star Wars rajongói rovatunkat hallották.

Via Gizmodiva


1 komment

Címkék: star wars


2010.06.14. 14:04

USB-s írógép-billentyűzet

Bigyó Felügyelő

Jack Zylkinnek támadt egy ötlete: vett néhány régi írógépet és usb-s írógéppé, vagyis billentyűzetté alakította. PC-khez, Macekhez, iPadokhoz is használható. Megvásárolható egyben, de megvásárolhatóak az alkatrészek is, hogy aztán magunk rajku össze.

Via Technabob


2 komment

Címkék: retro billentyűzet


süti beállítások módosítása