Bigyóblog

2010.07.23. 12:29

A Samsung beszól az Apple-nek

Bigyó Felügyelő

Egy vicces hirdetéssel reagált a Samsung Steve Jobs azon vádjaira, hogy az antennaprobléma nem csak az Apple-t, hanem az egész piacot érinti. A Samsung Galaxy S hirdetése a brit sajtóban jelent meg ma. Hello!


107 komment

Címkék: fun apple samsung


2010.07.22. 15:42

Nyerőgép az iPhone-ból

Bigyó Felügyelő

Csak egy kiegészítő kell hozzá és máris bűnbarlanggá válhat a szobánk. A kütyü iPhone-nál és iPod Touchnál is működik, rá kell telepíteni a megfelelő alkalmazást és már játszhatunk is. Negyven dollárba kerül.

Via Coolest Gadgets


6 komment

Címkék: mobil apple játék iphone


2010.07.22. 13:29

Viccből jó üzlet

Bigyó Felügyelő

Miután Steve Jobs a múlt héten bejelentette, hogy nincs is antennaprobléma, de azért biztos ami biztos, adnak a felhasználóknak egy gumitokot, két dizájner gondolt egyet és csinált sokkal szebb antennavédőt. Az erről szóló honlapot pénteken élesítették és pillanatok alatt nagyon népszerű lett, most már percenként érkeznek megrendelések. A két dizájner nem tesztelte hivatalosan a ragtapaszt, de azt tapasztalták, hogy jobb a térereje a mobilnak, ha használják. Eleinte egyesével adták el, most már hat darabos csomagban, 5 dollár plusz szállítási költségért.

Via New York Times


1 komment

Címkék: fun apple iphone


2010.07.21. 16:03

Hívás vége gomb az iPhone 4-en

Bigyó Felügyelő

Elszabadult a pokol, újabb és újabb képek jelennek meg, melyek az iPhone 4 antennaproblémáival foglalkozik. Megmutatunk néhányat.

End call gomb

Ha gyorsan véget akarsz vetni a beszélgetésnek, csak meg kell érinteni a bal alsó sarkát a mobilnak. Hogy biztosan el ne tévesszük, tegyünk oda egy "gombot".


3 komment

Címkék: apple iphone


2010.07.20. 10:49

Hordozható dinnyehűtő

Bigyó Felügyelő

Imádom a dinnyét, nyáron szinte csak azt ennék. A dinnyét pedig hidegen kell enni. Ez otthon meg is oldható, csak félbe kell vágni és betenni a hűtőbe. De dinnyét enni piknikezés közben is jó, de a nagy melegben nem lehet lehűteni. Hacsak nincs egy ilyen hordozható dinnyehűtőnk. A nagysága: 50,2x35,4x39,2 cm, és 6,3 kilót bír el. És valamilyen megmagyarázhatatlan okból melegíteni is tud, de ezt bizonyára nem használnánk.

Via CrunchGear


27 komment

Címkék: hűtő


2010.07.19. 10:26

Apple Wars, avagy a birodalom visszavág

Bigyó Felügyelő

Tajvanban nem szórakoznak, egy kétperces videóban mutatják be az iPhone 4 sztoriját a megjelenésről, az antennaproblémákig. Mindezt starwarsos stílusban, fénykardokkal, Steve (Darth) Jobsszal, fojtogatással. A tajvani NMANews készítette a videót, illusztrációnak a hírekhez.

Via Mashable


6 komment

Címkék: apple star wars iphone


süti beállítások módosítása