Bigyóblog

2010.08.06. 12:43

Kincset talált a padláson

Bigyó Felügyelő

Anarki kipakolta a padlást és kincsre bukkant. Egy ősrégi Toshiba laptopra, mely a Syatellite Pro névre hallgat. Nagyon vastag, brutál nehéz, billentyűzete azonban még így, sok év után is meglepően kényemes és nem hiányzik az irányító pöcök sem. Sajnos nem tudtuk bekapcsolni, a tábkábele nem lett meg. A géphez tartozik egy kivehező cd-lejátszó, illetve egy külső floppylejátszó. A laptopon lévő matrica szerint pentium processzor van benne. Anarki tippje szerint 14-15 éves lehet a gép (talán ez az), nem emlékszik pontosan.

Nektek vannak ilyen elfekvő, régi kütyüitek?


101 komment

Címkék: retro laptop toshiba


2010.08.05. 15:48

Space invaders asztal

Bigyó Felügyelő

Lassan egy egész szobát be tudukn rendezni Space Invaderes bútorokkal. A nemrég bemutatott kanapé mellé ezt az asztalt ajánljuk. Színben ugyan nem passzol, de azért ez is jól néz ki. 130 dollárba kerül. Keresünk székeket is, ha valaki komolyan gondolná.

Via Gizmodiva


5 komment

Címkék: fun retro játék


2010.08.03. 08:46

Ilyen szendvicsvágót akarok!

Bigyó Felügyelő

Millenium Falcon és TIE fighter alakú szendvicseket készíthetünk magunknak. És nem csak akkor, amikor negyvennyolcadszora is megnézzünk az eredeti trilógiát, hanem reggelire, uzsonnára, tízóraira munkában, geekbulikba, születésnapokra. Harminc dollárba kerülMust have.

Via OhGizmo!


16 komment

Címkék: star wars konyha


2010.08.02. 19:28

Elfogyott az összes Kindle

Bigyó Felügyelő

Alig néhány nappal a bejelentés után már kikerült a sold out tábla az Amazonra a Kindle oldalán. A sima, 139 dollárba kerülő csak wifis változat és a 3G-vel felszerelt, 189 dollárba kerülő modell is elfogyott. A tájékoztatás szerint a most feladott rendeléseket már csak szeptember 4-én tudják teljesíteni. A szerencsések, akik gyorsan rendeltek, azoknak augusztus 27-én adják postára az ekönyv-olvasót.


25 komment

Címkék: amazon ebook amazon kindle


2010.08.02. 19:15

A Droid nem tud hotpsottá alakulni

Bigyó Felügyelő

Egy jó hír és egy rossz hír a Motorola Droid tulajdonosoknak. A jó hír, hogy a héten erre a mobilra is megérkezik a Froyo. Állítólag még a héten. A rossz hír, hogy az egyik legjobban várt funkciót, a wifi megosztást nem tudja majd. A cég szóvivője szerint azért, mert "nincs meg hozzá a hardver". A spekulációk rögtön megindultak, vajon a Droid 2 miatt nem engedélyezik ezt a funkciót? Kiváncsian várjuk, mi lesz au európai változattal, a Milestone-nal.

A HTC közben kiadta az update-et a Desire-re a hétvégén. Én is letöltöttem, hibátlanul működik.

Via Engadget


4 komment

Címkék: motorola android


süti beállítások módosítása