Bigyóblog

2010.01.29. 11:49

Jön a második Google Phone

Bigyó Felügyelő

A Motorola a HTC nyomdokaiba lép és egy Google logós, androidos mobillal jön elő. Erről a cég ügyvezetője, Sanjay Jha beszélt, de részleteket nem árult el. Vajon a Droidra fog hasonlítani, tehát billentyűzete is lesz, vagy a Nexus One nyomdokaiba lép és ez lesz a Nexus Two?

Via Übergizmo


22 komment

Címkék: mobil motorola android google phone


2010.01.29. 11:35

Az MSI is tablettel jön

Bigyó Felügyelő

Az év második felében lesz kapható az MSI 500 dolláros, Nvidia Tegra alapú, 10 inches tabletje. Ez valahogy elfelejtődött az elmúlt hetekben, pedig a cég még a CES-en mutatta be a prototípust. A hírek alapján valószínűsíthető, hogy Android fut majd rajta. Sokat még nem tudni a kütyüről, de az biztos, hogy az MSI különböző modelleket fog majd a piacra dobni.

Via Engadget, DigiTimes


4 komment

Címkék: msi tablet


2010.01.29. 11:28

Michael Dell és a Dell mini 5

Bigyó Felügyelő

 Michael Dell megmutatja a Dell mini 5-öt a TechCrunchnak. A Dell mini 5 egy androidos kütyü, melyet a CES-en jelentettek be, igaz akkor még nem lehetett közelebbről megnézni. 1 GHz-es Snapdragon processzor van benne, az 1,6-os Android, 5 megapixeles kamera, wifi, bluetooth, 3G. Néhány hónapon belül kapható lesz majd.

Via CrunchGear


komment

Címkék: mobil dell android


2010.01.28. 11:54

Az első kiegészítők iPadre

Bigyó Felügyelő

Az ugye kiderült tegnap, hogy az iPadben nincs se usb port, se SD-kártya slot. Mit tesz az egyszeri júzer, aki mégis feltöltené képeit a gépre? Kiegészítőket vesz. Méghozzá kettőt, mely usb portot és kártyaslotot varázsol a gépre. Persze pénzért, egészen pontosan 29 dollárért. Van hozzá billentyűzet dokkoló is 69 dollárért.

Vagyis ha valaki használható iPadet akar, akkor kiegészítőkkel tudja olyanná tenni. Nem értem én az Apple-t, illetve értem, hogy mindennel pénzt akar keresni, de nem így kéne csinálni.

Via Übergizmo


329 komment

Címkék: apple tablet ipad


2010.01.28. 09:35

A nagyra nőtt iPod

Bigyó Felügyelő

Ezt is megértük, Steve Job bemutatta, amire évek (mit évek, évtizedek) óta vártak a rajongók, az iPadet. Leginkább egy nagyra nőtt iPodra hasonlít, 9,7 inches érintőképernyőjével.


46 komment

Címkék: apple tablet ipad


2010.01.27. 11:24

Ez aztán a retro tévé!

Bigyó Felügyelő

Miközben mindenki a legvékonyabb és legnagyobb és legjobb felbontású tévét akarja megalkotni, az LG gondolt egy nagyot és visszament a múltba. Piacra dobtak egy igazi retro tévét.


5 komment

Címkék: retro tv lg


2010.01.27. 07:15

A Tablet-pletykák történelme

Bigyó Felügyelő

Az Engadget nagyon részletesen összeszedte az egész sztorit az Apple és a Tabletjéről. Az egész még 2002 környékén kezdődött, vagy talán még annál is korábban. Persze mindig megbízható forrásokra hivatkozva, nagyon sokszor a pontos árat és a piacra dobás időpontját is tudni vélték a jólértesültek. Érdekes megfigyelni, hogy néha még specifikációról is szó esett, persze a kijelző nagysága nem maradhatott el a találgatásokban. 2009 szeptemberében aztán felgyorsulnak az események. Akkoriban ugyan még mindenki azt gondolta, hogy a régi pletyka éled újjá, de ma már szinte teljesen biztos, hogy este (legalábbis magyar idő szerint este), bemutatják az Apple Tabletet.


11 komment

Címkék: apple pletyka tablet


2010.01.26. 13:45

Jack, the Pumpkin King

Bigyó Felügyelő

Évek óta szokás, hogy karácsonykor megnézzük a Nightmare Before Christmas című Tim Burton-remeket. Ezért kell nekem ez a Jack Skellington pendrive. 4, 8 és 16 GB-os verzióban kapható majd. Ráadásul ütés- és vízálló anyagból készül, az ára 30, 47 és 72 dollár és a Brandónál kapható.

Via Übergizmo


komment

Címkék: dizájn pendrive


2010.01.26. 10:50

A fanatizmus csúcsa az iTable

Bigyó Felügyelő

A héten úgyis minden az Apple-ről és tabletjéről szól, egészen természetes, hogy ilyenkor mindenki megpróbálja kivenni részét a felhajtásból. Ha csak egy kicsit is köze van bármelyik Apple-termékhez valaminek, akkor az már számíthat arra, hogy részese lehet a hét eseményének. Ennek a dohányzóasztalnak is hasonló a sorsa, mely tulajdonképpen egy nagyranőtt iPod. De az is igaz, ahhoz, hogy a lakásba ilyet tegyünk, már igazán nagy fanatikusnak kell lennünk. Amúgy egy olasz dizájner, Mirko Ginepro műve, a Milan Design Weekre tervezte.

Via Likecool


59 komment

Címkék: apple dizájn bútor


süti beállítások módosítása