Bigyóblog

2010.12.11. 13:46

ZTE Blade - Az olcsó okostelefon

Bigyó Felügyelő

Azt hiszem fogunk még hallani a ZTE Blade-ről: a nagyon olcsó androidos telefon nagyon kényelmesen használható. Mi is kipróbáltuk a mobilt és ajánljuk azoknak, akik jó okostelefont szeretnének olcsón vásárolni.


42 komment

Címkék: mobil android zte


2010.12.10. 15:54

Ma még játszhatsz!

Bigyó Felügyelő

Ne felejtsétek, ma még megmondhatjátok, melyik kütyü tetszik a legjobban az Egérboltból. A karácsonyi játék részleteit itt olvashatjátok, a játékot éjfélkor lezárjuk. A hétvégén sorsolunk. Hajrá!


komment

Címkék: játék karácsonyra


2010.12.09. 14:23

Rémálom pénztárca

Bigyó Felügyelő

Proverbial Wallets from John Kestner on Vimeo.

Szeretünk költekezni, főleg így karácsony környékén. De ha néha többet költünk a kelleténél, akkor nekünk találták ki ezeket a pénztárcákat. Mindhárom tárcát a bankszámlánkhoz lehet kötni, nem lehet vásárolni vele, csak követni, mennyi pénz van még a kártyán.

Az egyik tárcát egyre nehezebben lehet kinyitni, ahogy csökken a számlán lévő pénz mennyisége. Ezzel figyelmeztetve arra, hogy gondoljuk meg a költést. A második tárca rezeg, ahányszor költünk a kártyával. A harmadik pedig egyre laposabb lesz, ahogy fogy a pénz a számláról.

Mindhárom egyelőre csak működő prototípusként létezik.


9 komment

Címkék: fun pénztárca barkács


2010.12.08. 15:49

Glória, a tíz inches monstrum

Bigyó Felügyelő

A Samsung gondolt egyet és létrehozta a Galaxy Tab Gloriát - legalábbis a pletykák szerint. Glóriáról annyit tudni, hogy 10 inches lesz, Win7 fut rajta és lesz rajta kihúzható billentyűzet. Ez utóbbi nem tudom mennyire fontos egy tíz inches tabnál, az biztos, hogy jókora túlsúlyt jelent az iPadhoz képest. Megjelenésének dátuma március-április lehet.


20 komment

Címkék: samsung tablet


2010.12.08. 11:56

Chrome OS, Chrome Web Store, Chrome netbook

Bigyó Felügyelő

Tényleg bejelentették a Chrome netbookot, de nem most fog megjelenni, hanem majd csak jövőre. Addig is bemutatták a Chrome OS-t, ami szintén nem most fog megjelennei. És láthattuk a Chrome webáruházat is.


20 komment

Címkék: google


2010.12.06. 13:19

Holnap jön a Chrome-os netbook

Bigyó Felügyelő

A pletykák szerint december 7-én, azaz holnap mutatják be a Chroem OS-sel rendelkező netbookot. De még nem kerül a boltok polcaira, egyelőre csak keveset fognak készíteni ezekből a gépekből. San Franciscóban tartananak egy sajtóeseményt, ezen jelentik be valószínűleg a Chrome App Store-t és talán ezzel egyidejűleg a Chrome netbook.

Via Engadget


1 komment

Címkék: google chrome


süti beállítások módosítása