Bigyóblog

2010.02.25. 08:24

Papírtáskák utazáshoz: ultrakönnyű, de erős

Bigyó Felügyelő

Nemcsak a dizájn papírszerű, de maga a táska is egy erősebb papírból készült. A tervezők szerettek volna egy nagyon könnyű anyagból készült táskát, mely kényelmes utazáshoz. Az egyszerűen Papier névre keresztelt táskákat szintetikus papírból készítik, a nagyobb táskák 135, a kisebbek 115 grammot nyomnak. Ráadásul a táskák anyaga teljesen környezetbarát. Többféle dizájnban léteznek, még papírpénztárca is van.


11 komment

Címkék: dizájn táska


2010.02.24. 09:42

Zsebbe gyűrhető kulacs

Bigyó Felügyelő

A kulaccsal mindig az a baj, hogy ha megittuk a vizet, sok helyet foglal a táskában. Mindig is vágytam egy olyan kulacsra, amit a zsebembe gyűrhetek, ha már üres. Kívánságom teljesült, a majdnem fél literes kulacs megvásárolható. Ráadásul kedvező áron, kilenc dollárért, több színben.

Via Notcot


2 komment

Címkék: dizájn utazáshoz


2010.02.23. 12:02

Olcsóbb a Pulse, jön a Pulse mini

Bigyó Felügyelő

Magyarországon a T-Mobile árulja a Pulse androidos mobilt. Jó hír az Android rendszerű okostelefonra vágyóknak, hogy a mobilszolgáltató jelentősen csökkentette az árát, most 19 900 forintért vásárolható meg kétéves hűségnyilatkozattal.

Közben a T-Mobile bejelentette, hogy piacra dobják a Pulse kistestvérét, a Pulse minit. Ez 2.1-es Androiddal jön majd, QVGA kijelzője lesz. Áprilistól kapható majd Németországban és Nagy-Britanniában.


1 komment

Címkék: mobil t mobile android


2010.02.23. 07:55

Címkézett konnektor

Bigyó Felügyelő

A fene sem tudja, hogy a sok egyformán fekete kábel közül, melyik a lámpa és melyik a tévé zsinórja. És ha úgy össze vannak gabalyodva, mint nálam, akkor eléggé nehézkes pont azt megtalálni, amit ki akarunk húzni. Egy egyszerű ötlettel azonban megkönnyíthatjük az életünket. Ha a lámpát a lámpa ikonhoz dugjuk, a tévét pedig a tévéshez, akkor később nem kell kihúzni a playstationt, ha csak a lámpát akarjuk odébbtenni. És még sötétben is könnyen megtaláljuk a megfelelőt, mert halványan világító LED-lámpák segítenek.

Via Übergizmo


5 komment

Címkék: dizájn


2010.02.22. 14:34

Vízhatlan fényképezőgép

Bigyó Felügyelő

Nagyon sok fényképezőgéphez lehet kapni vízhatlan tokot, mellyel nyaraláskor a tengerben is óvni tudjuk a gépet a víztól. A Samsung ezt továbbfejlesztette és egy olyan fényképezőgépet készített, mely védőtok nélkül is képes erre. A 12 megapixeles kamerával három méter mélyen is tudunk fényképezni. Néhány adat még: ötszörös optikai zoom, 2,7 inches TFT LCD kijelző, 1280x720-as 30ftp videók. Idén tavasszal lesz megvásárolható 199 dollárért.

Via Übergizmo


3 komment

Címkék: fényképezőgép samsung


2010.02.22. 08:55

Nyerj kütyüket a Bigyóbloggal!

Bigyó Felügyelő

Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.


97 komment

Címkék: játék ezpontaz


süti beállítások módosítása