Bigyóblog

2011.08.18. 10:07

Robotvilág

Bigyó Felügyelő

Ha azt mondom robot, nemcsak a Terminátorról, Transformersekről, R2-D2-ról és C-3PO-ról beszélhetünk, vannak az ismeretlen robotok is, mellyekkel körülvehetjük magunkat. Robotos napjaimat élem, így Jóljár Jolán felkérésére is robotokat álltam neki keresni az eBayen. Kincsesbányára bukkantam.

 

Aki olvassa a blogot, tisztában van vele, hogy bizony gondjaim vannak az reggeli ébredéssel és szeretem az ébresztőórákat, különösen a jobban sikerülteket. Nem meglepő hát, hogy az első robotos cucc, amit találtam, egy ébresztőóra volt. Retrodizájnban, igazi csengővel, két imádnivaló robottal.

Ébredés után (vagy előtt) jön a kávé. Természetesen robotos bögréből, mi másból. Vigyorgó robotokkal, hogy a jó kedv is meglegyen.

Kedvencem a mostani válogatásból ez a falimatricakészlet, számtaln robottal, űrhajóval és csillaggal. Néhány hete dekoráltunk ki egy gyerekszobát hasonló matricákkal, azóta mindenki a csodájára jár. És az ára is nevetséges, háromezer forintért a gyerek lehet a legmenőbb az osztályban.

De lehet, hogy nem a robotos fallal, hanem a robotos ebéddobozzal lehet a középpontban a gyerek. Ebédelni ugye kell és mennyivel jobb egy ilyen dobozban vinni az ételt, mint átlátszó műanyag dobozban és szatyorban.

És hogy anyának és apának is legyen valami robotos ajándék. Itt a só- és borsörlő, a konyha elmaradhatatlan dísze. Dísznek is elmegy, nemcsak használati tárgynak. Kötelező ajándék a geekeknek.


komment

Címkék: ebay robot


süti beállítások módosítása