Bigyóblog

2011.09.01. 20:13

3D-s YouTube-videók jönnek a Samsung Smart TV-kre

Bigyó Felügyelő

A YouTube 3D a Samsung 3D-s kínálatába is be fog kerülni, kizárólag a Smart TV-en érhető majd el az új alkalmazás. A szolgáltatás tartalmaz egy személyes profilt is, amely a felhasználóra szabott ajánlásokat ad a korábban megtekintett videók és keresőkifejezések alapján.

A Samsung ma bemutatta a Smart TV-sorozat legújabb és legnagyobb tagját, a 60 hüvelykes, azaz több mint másfél méteres (152 cm) képátlóval, ugyanakkor mindössze 1,5 centi vastag kerettel rendelkező 60D8000-et. A készülék a Samsung Smart Hub-on kívül beépített DVR-felvevővel is bír, így az élő adás megállítható, valamint a kiválasztott műsorok felvehetők és tetszés szerinti időben újranézhetők.

Néhány adat a Samsungról: már hat éve piacvezető – mind az értékesítés, mind a bevétel szempontjából – a televíziók piacán. 2011 első felében a koreai nagyvállalat lapostévéinek (LCD+plazma) részesedése a piac összesített bevételéből 30,8 százalék volt Európában. Ugyanez az érték kizárólag a 3D-s tévékészülékeket figyelembe véve még magasabb, 46,9 százalék. Emellett a kontinensünkön forgalmazott összes LED TV mintegy egyharmadát szintén a Samsung gyártotta.


2 komment

Címkék: tv samsung ifa


süti beállítások módosítása