Bigyóblog

2011.04.21. 14:27

Megjelent a negyedik Lego Minifigures sorozat

Bigyó Felügyelő

Az első hármat itthon is meg lehetett venni, nem könnyű mindegyiket összegyűjteni. Akárhogy is nyomogatjuk a tasakokat, könnyű duplán megvenni ugyanazt. A harmadik sorozatnál ugyanis már nem lehet mobilos app-pal leolvasni a kódot és kitalálni, mi van a tasakban. A negyedik sorozatot már kapni külföldön, hamarosan valószínűleg itthon is megjelenik (illetve néhány játékbolban már kapható). Itt is remek figurák vannak, de nekem a testőrös a kedvencem. Abból jöhet akár négy is!


5 komment

Címkék: játék lego


2011.04.20. 15:01

A Kaspersky szerint nem biztonságos az Android

Bigyó Felügyelő

Az orosz biztonsági cég szerint a Google nem tesz meg mindent, hogy az Andorid biztonságos legyen. Egy konferencián a cég vezetője, Nikolay Grevennikov azt mondta, hogy a Google-nak tennie kell, hogy megbírkózzon a fenyegetésekkel - pont, ahogy a Microsoftnak kellett az elmúlt sok évben. A Google-nak nagy tapasztalata van a keresésben és a felhőben, de nem ért a biztonsághoz, legalábbis az orosz szakember szerint. Azzal, hogy az Android ilyen mértékben nő, a Google-nak jobban oda kell figyelnie, hogy frissen tartsa a rendszert a támadások ellen.

Via Übergizmo


3 komment

Címkék: google android


2011.04.20. 13:47

Az eltűnő Tardis bögréje

Bigyó Felügyelő

Annak örömére, hogy a héten mutatják be a legújabb Doctor Who epizódokat, elárasztották a webet a doktoros ajándékok. Nekünk a bögre jött be a legjobban az eltűnő Tardissal. A forró folyadék hatására a Tardis eltűnik az angliai kisvárosból és az űrben jelenik meg - a bögre másik oldalán. Nem egészen 11 dollárért vásárolható meg.

Via GeekAlerts


4 komment

Címkék: bögre doctor who


2011.04.19. 14:49

Kapható a BlackBerry Playbook

Bigyó Felügyelő

Egyelőre csak Amerikában és Kanadában, de már kapható a BlackBerry PlayBook. Nagyjából az iPad árazásának megfelelő dollárért árulják, a 16 GB-os wifis verzió 500 dollárba, a 32 GB-os 599 dollárba, a 64 GB-os 699 dollárba kerül. Egyelőre csak a wifis modelleket lehet megvásárolni a 3G-s változatot csak későbbre ígérik.

Ami még érdekes a tablattel kapcsolatban, hogy amennyire várták, annyira lehúzták most az első értékelések. Azon döbbentek meg a tesztelők, hogy mennyire félkész a termék.


komment

Címkék: blackberry playbook tablet


2011.04.18. 12:39

Szupermobilt dobna piacra a Samsung

Bigyó Felügyelő

A határokat feszegetik a mobilgyártók, legalábbis ami a hardvert illeti. A Samsung megerősítette, hogy jövőre kétmagos 2GHz-es mobilt adna ki. Ez már majdnem egy átlagos pc teljesítményének felel meg. A chipet még mindig fejlesztik, tehát még messze vagyunk attól, hogy bármilyen specifikációt, tulajdonságot tudjunk mondani a leendő telefonról. Tényleg örülünk neki, de mi van az akkumulátorokkal? Azokat mikor kezdik el ilyen ütemben fejleszteni?

Via Next Web

 


13 komment

Címkék: mobil samsung


süti beállítások módosítása