Bigyóblog

2011.06.17. 09:45

Kihajtható könyvtámasz

Bigyó Felügyelő

Akkor is praktikus, ha egyre több a könyvünk. De akkor is, ha ekönyv-olvasónk miatt elajándékoztuk könyvtárunk nagy részét. 

Via Yanko


1 komment


2011.06.16. 12:17

Brutálerős lesz a következő Nexus

Bigyó Felügyelő

Kiszivárgott némi információ a következő hivatalos Google-phone-ról. A Nexus 4G processzora kétmagos és 1,2 vagy 1,5 GHZ-es lesz, 720p-s kiejlezővel. Gombok nem lesznek a telefonon, mindent az oprendszerrel navigálhatunk majd. Lesz benne 1GB RAM, 1080p-s videókat tud majd felvenni 5 megapixeles kamerájával és persze lesz benne egy 1 megapixeles elülső kamera is. A többi infó később jön majd, a Goole állítólag Hálaadás környékén, vagyis novemberben dobja piacra a mobilt.

Via BGR


5 komment

Címkék: google mobil android google phone nexus 4g


2011.06.15. 15:13

Mégsem szívják meg a Desire-tulajdonosok

Bigyó Felügyelő

Nos, nem tudjuk, mi történt a HTC házatáján, de 180 fokos fordulatot vettek 24 óra alatt. A Facebookon közölték, hogy annak ellenére, amit korábban mondtak, mégis lesz Gingerbread a Desire-re. A mérnökök vajon megtalálták a megoldást egy nap alatt? 

Via Engadget


7 komment

Címkék: mobil htc android


2011.06.15. 13:34

Megszívták a Desire-tulajdonosok

Bigyó Felügyelő

"A HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire készülékekre anélkül, hogy veszélyeztetné a HTC Sense élményt. Sajnos mostanra be kellett látnunk, hogy a HTC Desire mobilokon nincs elegendő memória a Gingerbread és a HTC Sense együttes futtatásához. Őszintén sajnáljuk, ha ezzel a hírrel csalódást okozunk néhányatoknak!"

Ezt írta a HTC Magyarország a Facebook-oldalára. Erre csak annyit tudok mondani, hogy LOL és meggondolom, hogy még egyszer a HTC-től vásároljak bármilyen mobilt. Eddig is sejtettük, hogy a cég csak a legújabb készülékeivel törődik, lásd a Hero, melyet alig fél év után dobtak és nem adtak ki rá frissítéseket. Tavaly őszi londoni bemutatójukon pedig egyszerűen bejelentették, hogy az új Sense csak az új mobilokra lesz, a régiek megszívták. Alig egy éves mobil. Erről ennyit, én már rootoltam a Desire-m.


7 komment

Címkék: mobil htc android


2011.06.15. 09:38

Legóhajók üvegben

Bigyó Felügyelő

Mindig is tetszettek az üvegbe zárt hajók, de semmi türelmem nem lenne csinálni egyet. A legóval talán nagyobb lenne az esélyem.

Via Inspire Me Now


1 komment

Címkék: játék lego barkács


2011.06.14. 14:30

A T-Mobile-nál mától kapható a Xoom

Bigyó Felügyelő

A Motorola Xoom Magyarorszáágra is megérkezett, a tablet mától kapható a T-Mobile-nál. Elég drágán: teljes ára 236 ezer forint, de ennyiért nyilván senki nem veszi meg, az előfizetése konstrukciók az érdekesek. Új előfizetéssel, az előfizetésre és a Relaxnet XL díjcsomagra vállalt 2 éves előfizetéssel 99 900 forintért elvihető. a Relaxnet XL csomag havi 9400 forintba kerül, amiért 14GB adatforgalom jár. E feltételek mellett az Arany- és Platinakártyásoknak részletfizetéses konstrukcióban is elérhető: 29 940 Ft kezdőrészlet kifizetése mellett, 2 éven át fizetendő havi 2 915 forint részletre megvásárolható.


komment

Címkék: motorola t mobile tablet


süti beállítások módosítása