Bigyóblog

2011.01.27. 12:31

A HTC gyártja a Facebook-mobilt? [Update]

Bigyó Felügyelő

Szaporodnak a pletykák a barcelonai World Mobile Congress előtt, ez persze nem csoda, hiszen mindenki ott fogja bemutatni legújabb csodáit. A HTC állítólag két Facebook-mobillal is előrukkol. Ezek valószínűleg androidos csúcsmobilok lesznek, melyek kifejezetten a facebookozásra lesznek kialakítva - mondjuk egy jó alkalmazással, esetleg billentyűzettel. Mindez csak pletyka persze, a legvalószínűbb az, hogy lesz egy jó HTC-mobil, erős Facebook integrációval, amire rá lehet fogni, hogy ez a Facebook mobil.

[Update] A Facebook cáfolta a híresztelést, hogy saját márkás telefont adnának ki. Ez csak egy újabb példája annak, hogy egy gyártó a nyílt API-t érdekes módon integrálta a mobilba - mondja a cég üzleti fejlesztésekért felelős vezetője.

Via Venturebeat


1 komment

Címkék: mobil htc android


2011.01.27. 10:13

Mikor jönnek az új tabletek?

Bigyó Felügyelő

A CES óta arra várunk, hogy a gyártók bejelentsék, mikor lehet végre megvenni a bemutatott tableteket. Amerikában, az itthoni megjelenésről nem tudunk infókat. A Motorola Xoomról az a pletyka járja, hogy február közepétől kapható majd, február 17-től lehet megvenni a Best Buyban, Amerikában.

Most találtunk néhány újabb dátumot. Az LG Slate-t március 23-án dobják piacra, de néhányan ennél is későbbi, április elejei időpontot jósolnak. A Dell Streak korábban jön, egyes hírek szerint már a jövő héten, 300 dollár körüli áron, legalábbis Amerikában (itthon drágább és már kapható néhány helyen). A Samsung Vibrant 4 pedig február végén, egészen pontosan február 23-én kerül a boltokba. Ezek a dátumok persze nem véglegesek, a gyártók nem erősítették meg őket, de megközelítőleg képet kaphatunk arról, hogy mikor ismerhetjük meg közebbről is ezeket a kütyüket.

Via TmoNews


12 komment

Címkék: android tablet


2011.01.26. 08:19

Fehér Nexus S?

Bigyó Felügyelő

Nemsokára meg lehet vásárolni a fehér színű Nexus S-t. Nem lesz teljesen fehér a telefon, csak a hátlapját cserélik ki, az előlap szélei maradnak feketék, de így is sokkal jobban néz ki, mint a fekete. Azt nem tudni, hogy mikortól kapható, de már fotók is készültek a fehér Nexus S-ről. A hírek szerint Európában a Vodafone kínálatában lesz majd.

Via Engadget


5 komment

Címkék: android google phone nexus s


2011.01.25. 15:23

150 dollár lesz az Atrix dokkolója

Bigyó Felügyelő

A CES-en bemutatott mobilok közül a Motorola Atrix tetszett a legjobban, must have kategóriában van (ez persze az árától is függ). Maga a telefon valószínűleg március elejétől lesz megvásárolható Amerikában, legalábbis a pletykák szerint. A hozzá tartozó dokkolóról már konkrétabb híreink vannak, a Best Buynál lehet majd megvenni 150 dollárért.

Via BRG


3 komment

Címkék: mobil motorola


2011.01.25. 12:02

Ilyen lesz a HTC tabletje

Bigyó Felügyelő

A HTC nem vett részt a nagy össznépi játékban a CES-en, nem mutatta be az ötvenedik táblagépet, azt mondták, hogy majd Barcelonában a World Mobile Congressen rukkolnak elő tabletjükkel. Sokan arra gondoltak, hogy ez azt jelenti, hogy nagyon jó gépet mutatnak be - megnézik a vetélytársakét és igazítanak a már majdnem kész gépükön. Tévedtek.

Kiszivárgott a HTC tablet néhány tulajdonsága és ez alapján nem ájultunk el. A Flyer hét inches lesz, kijelzője 1024x600-as felbontású - ez például csalódás. Qualcomm Snapdragon MSM8255 processzort tesznek bele, ez van a Desire HD mobilban - elfelejthetjük a dulacore-t. Öt megapixeles kamerája van, illetve egy 1,3 megapixeles elülső kamerája videótelefonáláshoz és lesz benne hdmi-port. Az még nem egyértelmű, hogy Gingerbread vagy Honeycomb lesz benne.

A HTC dolgozik egy 10 inches tableten is, hogy az iPaddal is tudjon versenyezni. Annak sokkal jobbnak kell lennie, mint a fent bemutatott Flyer, melynek egyelőre nem sok esélye van a versenytársakhoz képest. Hacsak nem az olcsóságával akar letarolni mindenkit.

Via Androidportal Via Androidguys


39 komment

Címkék: htc android tablet


süti beállítások módosítása