Bigyóblog

2011.11.13. 11:23

Csokisakk

Bigyó Felügyelő

csokisakk.png

A győztes megeheti a leütött sakkbábukat. Hét fontért.

Via GeekAlerts


1 komment

Címkék: fun játék


2011.11.12. 11:16

Klingon monopoly

Bigyó Felügyelő

klingon.png

Mert vannak olyan Star Trek rajongók, akik beszélnek klingonul. Nekik készült ez a monopoly. A klasszikus játékot már számtalan változatban kiadták, létezik az eredeti Star Trek verzió is. A klingon monopolyban minden a klingonok köré épül, még eredeti klingon nyelven is játszható. Egyelőre csak előrendelni lehet, decembertől vásrolható meg 34 dollárért. Remek karácsonyi ajándék a rajongóknak.

Via GeekAlerts


komment

Címkék: fun játék


2011.11.11. 11:09

A nyúlon túl?

Bigyó Felügyelő

nyul.png

A nagy gonosz szörnyeteg, nagy görbe fogakkal a Monty Python Gyalog galoppjából. Már csak a Szent kézigránát kell, hogy elszámoljunk háromig. Három legyen ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az hároig legyen... Must have! Az Amazontól lehet rendelni,11 dollárért.

Via GeekAlerts


2 komment

Címkék: fun játék


2011.11.10. 15:53

Az új Asimo robot

Bigyó Felügyelő

A honda bemutatta az új Asimo robotot. Önállóbban mozog, fejlesztettek a mesterséges intelligenciáján és finomabb mozdulatokra is képes, mint elődje.


komment

Címkék: robot


2011.11.10. 10:55

Az első Tegra 3-as tablet

Bigyó Felügyelő

asustegra3.png

Az Asus bejelentette, hogy elsőként dob piacra olyan tabletet, melyben Tegra 3 processzor van. A tablet neve Eee Pad Transformer Prime lesz, az Nvidia négymagos Tegra 3 processzora lesz benne, vékonyabb, mint elődje, csak 8,7 milliméter vastag lesz.NYolc megapixeles kamerát tesznek bele, akkumulátora pedig 12 órát bírja majd. Rá lehet csatlakoztatni külső billentyűzetre, illetve dokkolóra, ezzel 18 óráig lehet vele dolgozni, játszani, videózni.

A tablet Honeycomb 3.2-vel jön decemberben. Belső tárhelye 32, illetve 64 GB-os lesz, előbbi 499, utóbbi 599 dollárba kerül majd. Mindkét változat bővíthető microSD-kártyával. Kijelzője tíz inches, 1280x800 pixeles felbontású.

Via Laptopmag 


komment

Címkék: asus asus eee tablet


2011.11.09. 14:49

Az Amazon visszavág

Bigyó Felügyelő

kindleozon.png

Ha a Barnes & Noble azt gondolta, hogy megszorongathatja a Kindle-t, lehet nagyot tévedett. A tegnapi Nook Tablet bemutatásával egyidőben az Amazon bejelentette, hogy közel 16 ezer amerikai üzletben is meg lehet vásárolni a Kindle sorozat darabjait, köztük a Kindle Fire-t, Touchot, Touch 3G-t. A legnagyobb üzletláncokkal szerződtek, mint a Best Buy, Office Depot, Radio Shack, Sam's Club, Target és a Walmart. Vagyis elárasztják az országot Kindle-ekkel. Így még az is találkozik az Amazon termékeivel, aki amúgy soha nem rendelne online. 

Via Liliputing


1 komment

Címkék: amazon amazon kindle nook


2011.11.08. 15:20

Itt a Nook Tablet is

Bigyó Felügyelő

nooktablet.png

Néhány hete már pletykálják, hogy a Barnes & Noble is kijön egy új tablettel, hogy továbbra is versenyben maradjon az Amazonnal. Nos, ma be is mutatták az új Nook Tabletet. A készülékben 1GHz-es kétmagos processzor van, 1 GB RAM, 16 GB tárhely, de ez bővíthető microSD kártyával. Kijelzője 7 inches, 1024x600 pixeles felbontású IPS LCD. Állítólag 9 óráig bírja az aksija, ha videót játszunk le, vagyis elég sok sorozatrész megnézhető vele.

A Nook Tablet egyértelműen az Amazon Kindle Fire-rel akar versenyezni, ha megnézzük a két tablet specifikációját, látszik, hogy a Barnes & Noble mndenben jobb akart lenni: kétszer annyi RAM-ot tettek bele, hétszer akkora tárhelyet. A Nook Tablet ára 250 dollár lesz (a Kindle Fire 200 dollár) és egyelőre csak az Egyesült Államokban lehet megvásárolni a jövő héttől. Negatívum, hogy nem elérhető az Android Market a tabletről, a cég saját boltjából kell letölteni az alkalmazásokat, mármint azokat, melyeket a kiadó beengedett a boltba.

Via 901am


komment

Címkék: amazon tablet nook


süti beállítások módosítása