Bigyóblog

2011.12.09. 10:34

Feles koktélpohárból

Bigyó Felügyelő

koktelfeles.png

Illetve koktélalakú poharakból, egyészen pontosan mini koktélos poharakból. Így egyszerű lesz megkülönböztetni a felespoharakat egy nagyobb buliban. Szilveszterre kitűnő szerzemény.

Via GeekAlerts


4 komment

Címkék: dizájn party


2011.12.08. 12:05

A jövő tabletje

Bigyó Felügyelő

Egyelőre csak álom. A Samsung videója.

Via CoolestGadgets


komment

Címkék: samsung concept tablet


2011.12.08. 10:27

Jack karácsonyfadíszek

Bigyó Felügyelő

jack.png

Minden karácsonykor megnézem a Nightmare before Christmas című filmet, ezzel kezdem december 24-ét. Nem meglepő tehát, hogy tetszenek ezek a karácsonyfadíszek. Stílusosan, koporsó alakú dobozban jönnek.

Via GeekAlerts


1 komment

Címkék: karácsonyra hellokaracsony


2011.12.07. 12:26

Androidos telefonnév-generátor

Bigyó Felügyelő

generator.png

LG Infuse Neo Z E G2, Sony Ericsson Vigor Vibrant Prime 3D, HTC Dream Slide G1 One S, HTC Liquid Touch - valódi andriodos telefon nevek is lehetnének, de ezúttal egy generátorral készültek a nevek. Vajon a gyártók is hasonló módon döntenek legújabb telefonjaik nevéről? Ti milyen nevet adnátok a legújabb készüléknek?

Via kisPocok


7 komment

Címkék: mobil android


2011.12.07. 10:26

Jég helyett

Bigyó Felügyelő

italhuto.png

Ezzel a szerkezettel bármilyen italt le tudunk hűteni, egy pohár bort, egy felest, egy pohár üdítőt. Ravasz szerkezet, be kell tenni a mélyhűtőbe használat előtt. Az Amazonnál kapható.

Via GeekAlerts


1 komment

Címkék: dizájn konyha jég


2011.12.06. 13:28

Fél év múlva jönnek a Sony mobilok

Bigyó Felügyelő

Azt már tudjuk, hogy a Sony és az Ericsson útjai különválnak, ezentúl Sony néven futnak majd a mobilok. A legutóbbi bejelentés szerint jövő év második felétől fogják Sonynak nevezni az eddig Sony Ericsson néven futó mobilokat. De nem is ez a legérdekesebb, hanem az, hogy a Sony tisztán rááll majd az andoridos vonalra, vagyis csak androidos mobilokat fognak árulni. A cél hogy Androidban ők legyenek a legnagyobb gyártó. Ezt a címet jelenleg a Samsung birtokolja, ők a harmadik negyedévben 24 millió készüléket adtak el, míg a Sony Ericsson 9,4 milliót. A lecke fel van adva, kiváncsian várjuk, hogyan boldogulnak.

Via TechCrunch


komment

Címkék: mobil sony sony ericsson


2011.12.06. 12:39

Wifi problémák a Kindle Fire-nál

Bigyó Felügyelő

Furcsa problémákra hívták fel a figyelmet az Amazon tabletjének felhasználói, a Kindle Fire állítólag wifiproblémákkal küzd, nehezen csatlakoznak a hálózathoz. Mások arra panaszkodnak, hogy csatalkozik ugyan a tablet a hálózathoz, de ennek ellenére nincs net. A fórumok alapján úgy tűnik, hogy a legújabb szoftverfrissítés, a 6.2-es megoldja a problémát. Netkapcsolat nélkül ezt usb-n keresztül tudják megoldani a tulajdonosok.

Via Übergizmo


komment

Címkék: amazon tablet kindle


2011.12.05. 20:43

Sárkánytojás

Bigyó Felügyelő

sarkanytojas.png

A Trónok harcának egyik fontos eleme, a sárkánytojás papírnehezék formájában. Elég borsos áron, de a lényeg, hogy egyre több a relikvia a sorozatból.

Via GeekAlerts


komment

Címkék: film


süti beállítások módosítása