Bigyóblog

2012.01.10. 10:07

Összekapcsol a Samsung

Bigyó Felügyelő

samsungces.png

A Samsung az idei Consumer Electronics Show-n (CES) a különböző termékkategóriák összekapcsolhatóságára helyezi a hangsúlyt. Olyan termékeket mutattak be, melyek nem csak önállóan, hanem rendeszerként jelennek meg a piacon. Négy termékre helyezték az idén a hangsúlyt.

ES9000 OLED SMART TV – A CES Innovációs Díjának nyertese az egymással összekapcsolható digitális eszközök között központi szerepet tölt be, és olyan újdonságai vannak, mint a hangvezérlés, arcfelismerés, a gesztusokkal irányítható felhasználói felület.

WB850 SMART fényképezőgép – a kompakt méretű, utazáshoz ideális gép 21x-es optikai zoommal és beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, így a fotók még egyszerűbben oszthatók meg a segítségével.

9-es sorozatú notebook – nagyon könnyű, alig több mint 1,1 kg-os notebook vastagsága nem haladja meg az 1,3 cm-t sem.

Allshare Play – a felhőalapú technológia segítségével összekapcsolható minden Samsung termék, a felhőben tárolt tartalmak bármely kompatibilis Samsung-eszközön, például tévén, tableten, fényképezőgépen, mobiltelefonon vagy notebookon elérhetők lesznek, függetlenül attól, hogy a felhasználó a nappalijában ül, vagy épp a világot járja.


komment

Címkék: samsung ces2012


süti beállítások módosítása