Bigyóblog

2012.02.21. 11:52

Csúcskategóriás mobilt mutatott be a Panasonic

Bigyó Felügyelő

panasonicmobil.png

Mobilfizetésre is alkalmas, szuperkönnyű és szupervékony, vízálló androidos okostelefont mutatott be a Panasonic. Az Eluga névre hallgató mobilban tehát van NFC-chip, 1Ghz kétmagos TI a processzora, 1 GB RAM, 8 GB integrált memória van benne és ez mcroSD-vel bővíthető.

Andorid Gingerbread fut rajta, tavasszal jön majd az Ice Cream Sandwich update. Kijelzője 4,3 inches 960 × 540 pieles, kamerája 8 megapixeles. Az egész telefon 103 gramm és 7,8 milliméter vastag.

A mobilt Hamburgban mutatta be a Panasonic ma reggel. A készüléket városi és aktív használatra tervezték, melybe bekalkulálták az apró ázási baleseteket is, ezért úgy alakították ki, hogy másfél méter vízmélységben is fél órát kibír károsodás nélkül.

A gyártó már korábban is jelen volt a GSM-készülékek piacán, Magyarországon is több modelljét árusították a szolgáltatók, de egy ideje nem lehetett Panasonic-mobilt venni.

Személyes megjegyzés, nekem Panasonic volt a legelső mobilom, így izgatottabb vagyok a hír hallatán. Nagyon régen volt és nem is emlékszem rá tisztán, de az biztos, hogy szerettem. Kiváncsi vagyok, az Eluga mit tud.


22 komment

Címkék: mobil panasonic android


süti beállítások módosítása