Bigyóblog

2012.04.21. 09:03

Ilyen lesz az új Google-bicikli

Bigyó Felügyelő

googlebicikli.png

A cég pályáztatás után ezt a dizájn választotta, ezentúl ez lesz a hivatalos Google-bicikli. A nyertesek azt nyilatkozták, hogy ismerték az előző bicikliket is, de ismerték az alkalmazottak kívánságait is, hogy mit szeretnének másként a bringákon. Több prototípus készült, ez lett a befutó. A Google elegendő biciklit vásárol majd a tízezer alkalmazottnak, hogy akinek biciklizni támadna kedve, azt megtehesse.

Via Übergizmo


21 komment

Címkék: google dizájn bicikli


2012.04.20. 11:48

Trónok harca képregény

Bigyó Felügyelő

gof.png

Egyelőre csak az első részét adták ki a Trónok harca képregénynek, de ígéretes a kezdet. A készítő Daniel Abraham, akit már háromszor jelöltek Hugo díjra, az első kritikák szerint nagyon jó munkát végzett. Híven követi a regényfolyamot, valamivel több dologra derül benne fény, mint a sorozatban. A képregény első kötete 240 oldalas, színes rajzokkal. Tavaly szeptemberben kezdték el kiadni fejezetenként, az első hat részt március 27-én adták ki egyben, keményfedeles kötetben. Egyből a New York Times toplistájának élére ugrott.


12 komment

Címkék: könyv


2012.04.20. 08:50

Papucson a billentyűzet

Bigyó Felügyelő

papucs.png

Jön a nyár, jön a papucsszezon. Amúgy is divatosak a mindenféle masszírozós papucsok, melyeket én ugyan nem tudok hordani, de nagyon sokan szeretik. A billentyűzetes papucs is ilyennek tűnik, tehát nemcsak vicces, de egészséges is lehet. Felvennéd?

Via GeekAlerts


2 komment

Címkék: nyár


2012.04.18. 09:34

Bútorba épített tévével újít az IKEA

Bigyó Felügyelő

Az IKEA még az idén szeretné bemutatni új bútorcsaládját, melybe egy egész szórakoztatóközpontot építettek bele, tévéstül, hangfalastul. Az Uppleva több dizájnban lesz kapható, 1080p-s full hd LED tévével, 2.1-es hangrendszerrel, wifi-vel az okostévéhez, dvd- és Bluray-lejátszóval. A tévé 400Hz-es lesz, négy méretben lesz kapható, négy hdmi-port lesz rajta és kettő usb-port, valamint támogatja a DivX formátumot is. A lényeg, hogy ne legyen tele a szoba kábelekkel és biztosan elférjen a tévé a szekrényben.

A tervek szerint először Svédoszágban, Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Dániában, Norvégiában és Portugáliában lehet majd megvenni ezeket a bútorokat. Avilág többi részén csak 2013-ban jelenik meg a kínálatban. Öt éves garanciát adnak az egészhez.

Via The Verge


2 komment

Címkék: tv ikea


2012.04.17. 11:58

Május elején jön a Samsung Galaxy S III

Bigyó Felügyelő

galaxys3.png

Ahogy közeledik a május eleje, annál több a pletyka a Samsung legújabb csúcsmobiljáról, a Galaxy S III-ról. AMit eddig tudni vélnek a jólértesültek: 16GB és 32GB belső tárhellyel jön, a 1080p Full HD kijlezője lesz, a quad-core Exynos processzora, 4G LTE képessége. Ez lesz a londoni olimpia hivatalos mobilja, a Samsung ugyanis kiemelt támogatója a játékoknak. Pont emiatt azt tervezik, hogy egyszerre sok országban kezdik el árusítani a mobilt.

Via Übergizmo


1 komment

Címkék: mobil samsung galaxy


süti beállítások módosítása