Bigyóblog

2012.10.05. 08:20

Öltöztetős játék

Bigyó Felügyelő

dressupluke.jpg

Régen kinőttünk ebből, gondolnánk, de vannak olyan esetek, amikor megint öltöztetős játékot játszunk. Ez is ilyen lehet. Ha letöltjük az ábrákat, kivágjuk a figurákat és a ruhákat, remekül elszórakozhatunk néhány percig. Öltöztessük fel Luke-ot, Mariót és Marty McFlyt.

dressupmario.jpg

dressupmarty.jpg

Via Laughingsquid


komment

Címkék: fun játék


2012.10.04. 07:57

Hogyan igyuk a kávét?

Bigyó Felügyelő

Kávét inni jó. Kávét inni még jobb, ha a szemnek is szép a látvány. És akkor a legjobb, ha a geek szemnek is tetszik, amit lát. Nem könnyű elkészíteni ezeket a formákat tejszínnel vagy tejjel, sok kávét kell meginni ahhoz, hogy mesterei legyünk a tálalás művészetének. De minden reggel (és még néhányszor a nap folyamán) próbálkozhatunk ezzel. Ti tudtok ilyet?

kavedisza.jpg

kavediszb.jpg

kavediszc.jpg

Via Forevergeek


2 komment

Címkék: geek kávé


2012.10.03. 08:31

Készítsd el a saját Androidodat

Bigyó Felügyelő

adroid3d.pngA 3D-nyomtatás még gyerekcipőben jár, de már most számtalan olyan dolgot lehet készíteni, melyet korábban nem. Egy alkalmazással például az alap Android robotot lehet díszíteni, igazán egyedivé tenni. Ha tetszik a végeredmény, meg is rendelhetjük, a cég 3D-nyomtatóval elkészíti és elküldi. Nem olcsó, de ez még csak a kezdet, lesz ez még elérhetőb áron is. Ajándéknak mindenesetre jó ötlet.

Via ChipChik


komment

Címkék: dizájn android 3d-nyomtatás


2012.10.02. 09:10

Hogyan készítsünk zombisütiket

Bigyó Felügyelő

Zombie-Cupcakes.jpegZilly Rosen ételdizájner nem mindennapi szakácskönyvében részletesen bemutatja, hogyan lehet olyan süteményeket készíteni, melyek bármilyen Halloween parti legsikeresebb édességei lehetnek. Lépésről-lépésre, fotókkal és magyarázatokkal illusztrálva, egy óra alatt elkészíthető bármelyik sütemény. Készülhet a zombihadsereg. A receptkönyv tíz dollárért rendelhető meg.

Via GeeksSreSexy


1 komment

Címkék: dizájn konyha


2012.10.01. 10:06

Zsákos Bilbo mandzsettagombjai

Bigyó Felügyelő

bilbomandzs.jpgHamarosan bemutatják a Hobbitot (már várjuk december közepét), ami azt jelenti, hogy elárasztanak mindket a Gyűrűk ura és Hobbitos kütyük, kiegészítők. Be is számolunk minél többről, nagy kedvenc ugyanis mindkét könyv (és a filmek is egész jól sikerültek). Elsőként a férfiaknak kedvezünk, Bilbo mandzsettagombjaival, ilyeneket visel a filmben.

Via GeekAlerts


komment

Címkék: film gyűrűk ura


süti beállítások módosítása