Bigyóblog

2006.11.12. 11:45

Nevető Mikulás-táska

Bigyó Felügyelő

Vigyünk némi vidámságot a karácsonyi tülekedős- ajándékkeresős bevásárlási őrületbe. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy megszorítjuk Mikulás- táskánkat és máris felhangzik a jól ismert nevetés. Képzeljük el a hatást egy tömött bevásárlóközpontban. Elemmel működik, beépített hangszóróból jön a hang. A miénk lehet 16 euróért, nagyjából négyezer forintért.


Címkék: táska karácsonyra


2006.11.12. 09:23

Mini médiaplayer elszántaknak

Bigyó Felügyelő


Bemutatták a világ egyik legkisebb médialejátszóját. A gyártók szerint lesznek olyanok, akik a TA454 névre kereszetelt lejátszó alig másfél inches kijelzőjén nézik végig kedvenc filmüket. De legalábbis kevenc sorozatuk aktuális részét. A minigépbe 256 megás memóriát tettek, de ezt SD-kártyával bővíthetjük. Hangot is fel tud venni. Mindezt 80 dollárért.
(Via The Raw Feed)


Címkék: mp3 mini kütyü utazáshoz


2006.11.11. 22:44

Táncoló-színváltó labdák

Bigyó Felügyelő


Az AIL-B120 és az AIL-B130 két színes labda, az egyik húsz, a másik harminc centis. A gömbök változtatják színűket attól függően, hogy milyen hangokat "hall".
(Via Akihabara)


Címkék: játék


2006.11.11. 18:34

Cars cédélejátszó a Disneytől

Bigyó Felügyelő


A Cars cédélejátszó (itthon Verdák néven fut a rajzfilm) rajongóknak kötelező. Ugyanarra a piros színre tervezték, mint a rajzfilm főszeplőjét. Három féle borítóból választhatunk, és egyszerre ketten is hallgathajuk a zenét. Ugyanis két fülhallgatót lehet csatlakoztatni.
(Via Akihabara)


Címkék: mp3 disney


2006.11.11. 14:55

Origami táska

Bigyó Felügyelő

Vászonból készült tetraéder alakú táska kell a kütyüknek. Nyitottan egy egyszerű vászontáskához hasonlít, de a látszat persze csal. A feledét ráhajtva gyönyörű formát kapunk. A gyártó szerint stabilan tartja a formáját, egy közepes méretű fényképezőgépet például lazán elbír. Hét színben kapható. 2005-ben díjazták a dizájnt. Csak haladóknak.
(Via Gizmodiva)


Címkék: dizájn táska


2006.11.10. 20:29

A rózsaszín bálna

Bigyó Felügyelő

Minden idők legaranyosabb mp3-lejátszójára bukkantunk. A babarózsaszín és fehér színekbe kapható, bálna alakú kütyünek egy gigás a memóriája, aksija 15 óráig bírja folyamatos használat mellett. Már 114 dollárért a miénk lehet.
(Via Engadget)


Címkék: mp3


2006.11.10. 15:37

Bréking Magyarországról

Bigyó Felügyelő


A magyar terminal.hu-ra hivatkozott a Gizmodo. Itt írtak ugyanis először a Motorola Pro Q legújabb klónjáról, az első képeket is itt tették közzé a Motorola Norman kódnéven futó mobilról. (A termiálról a képeket a gyártó kérésére eltávolították, a Gizmodón azonban még láthatók)


Címkék: mobil motorola


2006.11.10. 14:43

Az év kütyüje a Time magazintól

Bigyó Felügyelő

A Time magazin kütyüguruja kiválasztotta nyolc kedvencét az év újdonságaiból, ezek közül pedig az olvasók választhatják ki, hogy melyik kütyü nélkül nem tudnak élni, vagyis melyik lesz az év kütyüje. Nézzük a választékot.

1. A Logitech VX Revolution egere, mellyel könnyeben és gyorsabban át lehet nézni nagyméretű dokumentumokat. Külön keresőgombja van, vagyis ha kijelöljük a kifejezést, egy gombnyomással rákereshetünk a neten.
2. A Sanyo HD1 digital media közvetlenül SD-kártyára rögzít, a kameráról azonal dvd-re lehet írni a felvett anyagot.
3. MacBook Pro az Apple-től.
4. A kétképernyős Nintendo DS Lite beépített mikrofonnal és wifivel.
5. Logitech Wireless DJ Bluetooth-alapú audió streaming rendszer 100 méteres hatósugárral.
6. A Nike + iPod Sport Kit segítségével könnyebben megy a futás - zene és edzésprogram egyben.
7. Garmin StreetPilot, műholdas navigáló, előre feltöltött térképekkel, mp3 lejátszóval és rádióval.
8. Palm Treo 700 szélessávú wifivel, Google-keresővel, mp3-lejátszó, kamera, és még nagyon sok mindennel.


Címkék: kütyü szavazás times


2006.11.10. 11:44

Fűtőszálas egér

Bigyó Felügyelő

Mi sem bizonyítja jobban a tél közeledtét, hogy Japánban piacra dobták a kezet melegítő egeret. Használható normál egérként is, ha épp nem fázik a kezünk. A hőt ugyanis az egér alján lévő apró pöcökkel szabályozhatjuk. Az egérbe  fűtőszálat szereltek. Télre ajánljuk, ha épp hóviharban támadna kedvünk netezni.


Címkék: egér


2006.11.10. 09:34

Lego jégkocka

Bigyó Felügyelő

Akarom - az első reakció, amikor meglátjuk a lego jégkockakésztőt. Mert a legjobb játék ever. Ja, nekünk is kell! Rendelhető, nyolc dollárért.
(Lego)


3 komment

Címkék: lego