Bigyóblog

2007.06.29. 20:03

Majdnem lopás, eBay, polgármester a táborozók között

Bigyó Felügyelő

Megtörtént az első majdnem iPhone-lopás. A Fox News éppen interjút készített a Newsweek szakújságírójával, amikor egy arra járó kiragadta a riporternő kezéből a... mikrofont.

Közben érkeznek a boltokba az iPhone-ok. A sorok egyre hosszabbak, legalább annyi a riporter, mint a mobilért várakozó fanatikus. Élő képek itt, galéria itt. Még Philadelphia polgármesterét is legfényképezték, amint éppen az egyik bolt előtt táborozik. (Lehet, hogy szégyenlős. Időközben eltűnt és valakit beállított a sorba maga helyett.)


Az eBayen már megjelentek az első mobilok, a Gizmodo 1099 dollárért talált, mi 630 és 820 dollár közötti áron (de egy idő után eltűntek ezek, lehet, hogy elkelt?).

Néhány érdekes adat: az emberek 90 százaléka a két iPhone-t vesz (ennyit lehet), 5 százalék mindkettőt megpróbálja eladni az eBayen. 25 százalék családtagnak/barátnak veszi a másodikat. 25 százalék már állt sorban más kütyüért.

Letölthető az iTunes 7.3, külön iPhone tabbal. A Microsoft is jó fej volt, kiadtak egy update-et az Exchange 2007-re, mely most már jól kezeli az Apple Mac Mailt is.

Folyamatosan jönnek a különböző tippek és segédanyagok, hogyan használhatják minél könnyebben iPhone-jukat új tulajdonosaik. A Lifehacker például a leghasznosabb alkamazásokat szedte össze, használati útmutatóval. Az Apple honlapján pedig nyomják a tanvideókat. Az Amazonon pedig könyvek és dvd-k jelentek meg, használati utasításként.

Megtaláltuk a mai legviccesebb iPhone-posztot. És Jason Calacanis sátáni CEO-kacajjal számol be arról, hogy a nap végére már 5-6 iPhone-ja lesz. És Gizmodoék exclusive háttérképeket készítettek. És egy Photoshop-versenyen hülyét csináltak Greg Packerből, aki elsőnek állt a sorba.

Ja, és állítólag októberben jönnek a multitouch macbookok.

komment

Címkék: mobil apple iphone


süti beállítások módosítása