Bigyóblog

2007.12.07. 09:35

Nyerj kütyüket karácsonyra!

Bigyó Felügyelő


Több fordulós karácsonyi játékot indítunk a blogon a Formával közösen. A lényeg, itt játszotok, a dizájnbolt adja a nyereményeket.

Teendő:
Küldjétek el kedvenc kütyütök, bigyótok, dizájnos apróságotok fotóját. Lehet ez a legújabb csúcstelefon, ősrégi számítógép, barkácsolt űrrakéta. Írjatok mellé négy-öt mondatot: például mire való, miért éppen ez a kedvenc vagy mi a története. A képeket és az írásokat kitesszük a blogra, hogy mindenki megcsodálhassa. A beküldők között pedig ajándékokat sorsolunk ki jövő hét pénteken, vagyis december 14-én. Saját fényképet küldjetek, a cégek termékfotói nem érdekelnek. A bigyofelugyelo at gmail címre várjuk a fényképeket. Vagy töltsétek fel a képet Indafotóra, kütyü címkével. És ne felejtsétek el néhány mondatban bemutatni a kütyüt, mert csak akkor versenyezhettek! Fontos: olyan fotót küldjetek, amit ti csináltatok, cégek termékfotói nem érdekelnek.

Ja, a nyeremények:

Robotos ceruzahegyező: a robot ceruzahegyezés közben sétál és integet. Persze ezt tudja ceruza nélkül is. A forgácsot a fejében gyűjti. Ja, és itt is írtunk már róla. A robotból öt darab talál gazdára.


Wiggle óra, mely a másodperceket billegéssel jelzi. Három szerencsésre vár egy-egy óra.


Karácsony előtt pedig szavazni lehet majd a kütyükre. Akinek a fotója a legtöbb szavazatot kapja, azé lesz a fődíj:

Egy Flipp asztali óra.FYI: Értelemszerűen magánszemélyek jeletkezhetnek a játékra. Ami egyértelműen reklámnak minősül, azt kiszelektáljuk. Nem teszünk be továbbá trágár, alpári, ésígytovább képeket vagy szöveget.

2 komment

Címkék: játék karácsonyra hellókarácsony forma játék