Bigyóblog

2007.03.18. 13:26

Da Da Da: Gates és Ballmer főszereplésével

Bigyó Felügyelő

Ősrégi reklám, amelyben Bill Gates és Steve Ballmer leselejtezett számítógépekre vadászik az amerikai utcákon. Da da da.
(Via TechEBlog)

komment

Címkék: microsoft reklám youtube bill gates


2007.03.17. 18:50

Poloko, a csirke

Bigyó Felügyelő

A legidétlenebb sárga csirke ever. Harmincnégy dollárért.

komment

Címkék: játék


2007.03.17. 12:13

Toll? Mp3-lejátszó? Pendrive?

Bigyó Felügyelő

Mindent bele: hagyományos golyóstollba épített mp3-lejátszó és digitális diktafon, mely persze pendrive-ként is haszálható. Vagyis minden öltönyös topmenedzser álma/vágya. Öt féle méretben kapható, az 512MB-tól a 2 GB-ig. Úgy hívják N007PEN (figyeljünk a jamesbond-utalásra, lol).
(Via Popgadget)

komment

Címkék: mp3 pendrive diktafon


2007.03.16. 23:29

Commodore-történelem képekben

Bigyó Felügyelő

Csak a képek miatt. A BBC képgalériával ünnepelte a legendás cég bejelentését. A Mission Impossible volt az egyik kedvencünk.

komment

Címkék: retro commodore


2007.03.16. 12:20

Wifis fényképezőgép a Sonytól

Bigyó Felügyelő

Fényképezünk és azonnal feltöltjük a képet wifin. Na ez az a funkció, ami már minden fényképezőgépben meglehetne, de még nagyon ritka az ilyen gép. A legújabb példány a sorban a Sony Cyber-shot G1 digitális kamerája. Néhány további jellemző: 3,5-ös LCD-kijelző, 6 megapixel, 2 GB belső memória. Hatszáz dollárért adják majd áprilistól.
(Via Übergizmo)

komment

Címkék: fényképezőgép sony wireless


2007.03.15. 15:37

Pólójáték

Bigyó Felügyelő

Azoknak, akik nem tudják kiverni a fejükből a nyolcvanas éveket. Meg azoknak, akik szeretnek elemekkel és drótokkal a pólójukban mászkálni. Sötétben még hatásosabb. Egy kicsit körülményes kimosni. Ez is ThinkGeek, 25 dollár darabja.

komment

Címkék: retro póló


2007.03.14. 10:11

Digiképek a kulcstartón

Bigyó Felügyelő

Vannak olyanok, akik szeretik magunkál hordani szeretteik képét. Eddig a legjobb módszer a papírkép_a_tárcában módszer volt. Előnye, hogy a pénztárca mindig nálunk van, hátránya, hogy a kép nagyon rövin időn belül elhasználódik, nézhetetlen lesz. Ezen segít a Mustek cég kulcstartóra akasztható digitális képnézegetője. Ígéretük szerint 42 képet vihetünk egyszerre magunkkal a négy megás kütyün. Az elemmel két óra hosszan nézegethetjük a fotókat folyamatosan, utána újra kell tölteni. Harminc dollárba kerül.
(Via Übergizmo)

komment

Címkék: fotó


2007.03.13. 19:47

Hotdog-gép

Bigyó Felügyelő

Vagyunk egy páran, akik szívesen esznek finom hotdogot, pirított hagymával. Nos, a hagymát nem tudjuk megígérni, de a grillezett virslit a meleg kiflivel talán igen. A hotdog-gép 150 szendvicset készít óránként, úgyhogy egy éhesebb társaság sem marad éhen. Házibuliba, munkahelyre kiváló. 760 dollár.
(Via Bornrich)

1 komment

Címkék: konyha hotdog


2007.03.13. 09:28

Kártyaolvasó, utazáshoz

Bigyó Felügyelő

A legtökéletesebb kártyaolvasót találtuk meg. Nyaraláskor sokszor szembesülünk a problémával, hogy a fényképezőgépben lévő memóriakártya telítődik, és valahogyan át kéne venni a képeket. A táskánkban lapulhat persze a 35 féle kártya leolvasására képes olvasónk, de mennyivel praktikusabb és helytakarékosabb, ha egy pendrájvnyi méretű kütyüt kell csak magunkkal cipelnünk. Kilenc különböző memóriakártya formátumot képes leolvasni, ráadásként négy GB-os belső memóriája is van. Az ára egyelőre nem ismert.
(Via Übergizmo)

komment

Címkék: pendrive utazáshoz memóriakártya


2007.03.12. 08:59

Mickey mp3-lejátszó szégyenlősöknek

Bigyó Felügyelő

Ha valamilyen oknál fogva felnőve is Mickey egér rajongók maradtunk, de nagyobb társaságban mégsem mutatkoznánk színes Disney-figurás mp3-lejátszóval, akkor ez a nekünk való zenegép. Szolid ezüst színű, ugyanakkor a híres egér vonásai sem hiányoznak. A MixStick SD-kártyát támogat, a leírás szerint maximum egy gigásat tehetünk bele, de 512  GB belső memóriája is van. Négy különböző színben kapható.
(Via Akihabaranews)

1 komment

Címkék: mp3 disney


süti beállítások módosítása