Bigyóblog

2007.04.01. 08:20

A Fekete Lovag mindig győz!

Bigyó Felügyelő


Sokunk kedvence, a Fekete Lovag plüssfigura formájában támad. És mint tudjuk, mindig győz. De kiegyezhetünk döntetlenben. Tíz dollárért a ThinkGeektől.


Címkék: játék monty python


2007.03.31. 11:12

Hogy is néz ki a Star Trek-otthon

Bigyó Felügyelő

Sokan, sokszor írtak már arról a Star Trek rajongóról, aki a sorozat szellemében rendezte be otthonát. Nézzük meg a BBC videóján, hogy is néz ki ez az otthon.
(Via Gizmodo)


Címkék: star trek youtube


2007.03.30. 20:08

Olyan nehéz vagy, mint Yoda

Bigyó Felügyelő

Vannak néhányan, akik megszállottan megmérik minden nap, mennyit híztak vagy fogytak. Mi lenne, ha ezentől nem kilókban mérnénk, hanem azt mutatná a mérleg, melyik celeb nyom annyit, mint mi. Jó érzés lehet Goldie Hawnhoz hasonlítani. De ha a mérleg szerint inkább King Konghoz vagy John Candyhez közelítünk, ideje elgondolkodni a fogyókúrán. Bár nekünk nincs mérlegünk, egy ilyenre talán mi is beruháznánk. Kedvenc online kütyüboltunkban, a Fireboxban kapható 25 fontért.


Címkék: mérleg


2007.03.29. 17:50

Mp3-lejátszó a csokitojásban

Bigyó Felügyelő

Jön a húsvét. Onnan tudjuk, hogy megszaporodtak a nyuszis és csokitojásos kütyük a kütyüblogokon. Persze mi sem maradhatunk ki a sorból, így bemutatjuk a kindertojás modern változatát, amikor nem műanyag játékot, hanem mp3-lejátszót rejt a csokitojás. A Gizmodo bloggerei szerint nagy átvágás, hiszen a húsz dolláros lejátszót a csokiba rejtve negyven dollárért árulják. Na de a kindertojást sem az ár/érték arány miatt vesszük. Ugye?


Címkék: mp3 húsvét gagyi


2007.03.29. 08:07

Mentos gejzír

Bigyó Felügyelő

Mindenki ismeri a kóla és a mentos estét (videó itt), nem is magyarázzuk el. Keringtek is videók a kísérletekről, meg mindenféle legendák pórul járt gyerekekről. Arra azonban nem gondoltunk volna, hogy valakik meglovagolva az őrületet, egy mentos-gejzírt készítenek. Az ígéret szerint a szerkezettel finoman (vagy kevésbé finoman) adagolva a cukorkákat akár kilenc méternyi kólasugarat is előállíthatunk. Tíz dollárért. Elő a kamerákkal.
(Via fosfor gadget)


Címkék: kísérlet barkács


2007.03.27. 14:09

Ezeréves süti

Bigyó Felügyelő

Csak egy kávéra vágyunk és egy ilyen sütire.
(Via BoingBoing)


2 komment

Címkék: star wars


2007.03.27. 08:29

Árnyékoljunk

Bigyó Felügyelő

A tavasz első napsütéses napját természetesen mi is a teraszon töltöttük. Persze semmit nem láttunk laptopunk képernyőjéből, így bizony jól jött volna ez az árnyékoló szerkezet. A legjobb benne, hogy bárhová magunkkal vihetjük, elfér a táskában, összehajtogathatjuk apróra. Mindenféle laptopra kapható, a 10 colostól a 17 colosig. És csak 32 dollár.
(Via Übergizmo)


Címkék: laptop utazáshoz