Bigyóblog

2007.06.03. 10:30

Mario Brothers egér

Bigyó Felügyelő

Vannak, akik nem tudnak elszakadni a régen kedvelt játékoktól. Nekik való ez a két Mario Brothers egér. Azoknak, akik esetleg azt gondolnák, hogy dehát ezek úgysem kényelmesek: egy rajongónál ez soha nem számít.
(Via Coolest Gadgets)

komment

Címkék: játék egér


2007.06.02. 10:52

Csakazértis ebook

Bigyó Felügyelő

Kétségbeesetten próbálják a gyártók valahogy elterjeszteni az ebook-olvasókat. A HP például azzal tenné barátságosabbá az elektronikus könyvek olvasását, hogy lapozhatóvá teszi a kütyüt. Az olvasó alján egy szenzor fut végig, ha azon végighúzzuk az újunkat, akkor olyan mintha lapoznánk. Kiváncsian várjuk, bejön-e az embereknek.
(Via OhGizmo!)

2 komment

Címkék: könyv hp ebook


2007.06.01. 11:09

Party Time!

Bigyó Felügyelő

 Egyszerű digitális kütyünek tűnhet, de persze nem az. Nevezhetjük bulimérőnek is. Ha nincs buli, akkor a No Party felirattal jelzi nekünk, amit amúgy is tudunk. A buli elején, amikor még kevesen vannak és a zene is halkan szól, az óra a Romantic Party feliratra vált. Ahogy belemelegszünk, egyre több lesz a vendég és a hangulat is tetőfokára hág, úgy változik az bulimérő színe és felirata. A Club partitól egészen az Atom partiig. Kilenc féle bulimódot ismer. Aki egy este alatt összehozza mindet, kap egy Bigyóblog egyéves előfizetést.
(Via Übergizmo)

komment

Címkék: party


2007.05.31. 09:00

A zsebórák visszatérnek

Bigyó Felügyelő

Az egész egy apró, csillogó, fekete kocka. Egészen addig, míg kivesszük a zsebünkből és aktiváljuk az órát. Ekkor előtűnik a pontos idő. Hát igen, kissé macerás. Meg aztán, amikor az összes kütyünkön, a mobilunktól kezdve az mp3-lejátszónkig van óra, miért vennénk még egyet? Közvéleménykutatás következik: hord még valaki karórát? És miért?
(Via OhGizmo!)

3 komment

Címkék: óra


2007.05.30. 10:50

Kémszemüveg

Bigyó Felügyelő


A kémnapszemüveget azoknak találták ki, akik mindig is James Bond nyomdokaiba akartak lépni és titkosügynöki karrierre vágytak. Csak diszkréten meg kell nyomni egy gombot és máris titkos felvételeket készíthetünk bárkiről. A képkeket persze azonnal le is tölthetjük a laptopunkra, hogy teljes legyen az élmény. Arra azonban, úgy látszik nem gondoltak a tervezők, hogy egy ekkora kamera mindenkinek feltűnik.
(Via Übergizmo)

komment

Címkék: játék napszemüveg


2007.05.29. 09:40

Esőgép otthonra

Bigyó Felügyelő

Ha már nagyon unjuk, hogy hétágra süt a nap, és mindeképpen szeretnénk az esőben ázni, itt a megoldás. A beltérbe való esőcsináló úgy szórja a vizet, mintha az esőben állnánk. Valaki azért elárulhatná, mire használna egy ilyen szerkezetet.
(Via Shiny Shiny)

3 komment

Címkék: furcsa ötlet


2007.05.28. 10:32

Adj új színt a mobilodnak

Bigyó Felügyelő

Persze amikor mobilt veszünk, elsősorban azt nézzük, mennyire okos, van-e benne mp3-lejátszó, fényképezőgép, bővíthető-e a memóriája, netkapcsolat, bluetooth, satöbbi. De legalább ennyire fontos, hogy néz ki. És ugye ez utóbbi, amit a leghamarabb megszokunk/megununk. Ha szürke, akkor azért, ha színes, akkor meg azért. Úgyhogy kézenfekvő ötlet különböző színű és stílusú matricákat kiadni az egyes modellekhez. Az ötlet persze nem új, hiszen eddig is gyártottak különféle előlapokat. Igaz, mi nem ismerünk olyan embert, aki gyakran cserélgette volna ezeket. Ezek a matricák egyelőre csak az LG Shine-ra kaphatók.
(Via Coolest-Gadgets)

2 komment

Címkék: mobil dizájn matrica


süti beállítások módosítása