Bigyóblog

2009.08.23. 15:46

Úton a jövő fürdőszobája felé

Bigyó Felügyelő

Egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, amit valószínűleg néhány év múlva használunk. A képen látható csap érintőképernyős, ami azt jelenti, hogy csak meg kell érinteni, hogy szabályozzuk, milyen erősen folyjon a víz, illetve mennyire legyen meleg. A cég hasonló elven működő zuhanyzót is tervez a közeljövőben.

Via BornRich


37 komment

Címkék: dizájn fejlesztés


2009.08.19. 13:44

Ufoesernyő

Bigyó Felügyelő

Nem rossz ötlet, mert szabadon mozog a gyerek keze és nem kell kitekert mozdulatokat végeznie, hogy kivegye az esőkabát alól a lakáskulcsot. De azért nem biztos, hogy örömmel viselném ezt a fura ufóalakú izét a fejemen.

Via Übergizmo


4 komment

Címkék: esernyő furcsa ötlet


2009.08.18. 12:28

A hordozható merevlemezek új generációja

Bigyó Felügyelő

A Verbatim eddig is folyamatosan dobta a piacra az adattárolásra alkalmas eszközöket, a mostani külső merevlemezzel megint nagyot alakítottak. A lemez szakít az eddig megszokott dizájnnal, nem is tárolóra, inkább valami médialejátszóra hasonlít. A legjobb újítás azonban, hogy kijelzőjén bármikor megtudhatjuk, mennyi szabad hely van még rajta. És ehhez nem is kell konnektorba vagy géphez csatlakoztatni. A tároló 320GB és 500GB-os méretben kapható 120, illetve 150 dollárért.

Via Übergizmo


4 komment

Címkék: utazáshoz merevlemez