Bigyóblog

2010.11.08. 09:18

Nyerj és ünnepelj a Bigyóbloggal [Update: játék vége]

Bigyó Felügyelő

Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.

Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben megírjátok, melyik kütyü tetszett a legjobban az elmúlt évekből. A bigyó lehet meglepő fejlesztés, forradalmi újdonság, vicces ötlet vagy csak egy egyszerű kütyü, ami megnyerte tetszéseteket. Linket is küldjetek, hogy mások is lássák a kedvenceket, illetve egy rövid indoklást is kérünk. Annyit még meg kell tennie a nyertesnek, hogy eljön a bulira, hiszen ott fogom átadni az ajándékokat.

A születésnapi buli tehát pénteken lesz egy budapesti szórakozóhelyen (ez néhány napon belül eldől, éppen ezért jelezzétek, ha jöttök, hogy lássuk, mekkora helyet foglaljunk le). Közösen szervezzük az IDDQD bloggal és rengeteg ajándékkal készülünk. Mindenki, aki eljön, kap valami ajándékot (pólót, sapkát vagy táskát). Hajrá és várunk a bulin. :)

[Update] Köszi mindenkinek a játékot, egy tetkőkart és egy pendrive-ot sorsoltunk ki. A nyerteseket emailben értesítettük. Vannak még szuper ajándékok, ezeket a bulin lehet majd megnyerni. Gyertek!


54 komment

Címkék: játék szolgálati közlemény


süti beállítások módosítása