Bigyóblog

2011.08.10. 07:42

Az ember, aki már most sorban áll az iPhone 5-ért

Bigyó Felügyelő

Megszoktuk, hogy az új iPhone megjelenése előtti napon hatalmas sorok alakulnak ki az Apple boltok előtt. Na nem itthon, bár erre is volt már példa, hanem inkább Amerikában és Angliában. A sorok nem egyszer már a megjelenés előtti héten kezdenek kialalkulni, a legfanatikusabbak ugyanis jó előre igyekeznek biztosítani, hogy ők lesznek az elsők, akik a várva várt készülékhez juthatnak. Persze nagyon sokan csak a buli és a felhajtás kedvéért csinálják, hiszen a legtöbben egyszerűen megrendelik online és várnak a postásra, vagy másnap besétálnak a legközelebbi Apple-boltba és megveszik sorbanállás nélkül a mobilt.

Egy londoni úriember most minden eddigi társán túltesz, jó egy hónappal az állítólagos megjelenés előtt úgy döntött, beáll a sorba. Állítólagost mondunk, mert hivatalosan még be sem jelentették az iPhone 5 létét és megjelenésének időpontját. Rob Shoesmith azonban nem zavartatja magát, felállította sátrát a londoni Apple store előtt. Mivel mobilnettel és wifi segítségével mindenhonnan tud dolgozni, így a munkából sem esik ki.

Ráadásul Rob nem is olyan őrült, mint a milyennek tűnik. Saját bevallása szerint az iPhone 5 megvásárlása nem a legfontosabb szempont, persze örül majd a készüléknek, de nem ezért csinálja. Hanem hogy felhívja magára a figyelmet. Egészen sajátos módját választotta a sátrazásnak is: valamennyi pénzét otthonhagyta és szponzorációkból, ajándékokból szeretne megélni ebben az egy hónapban. 

Úgy tűnik, bejön neki. Pontos összegek nincsenek, de dollárban kifejezve tízezres nagyságúra úghat a szponzorációk száma, igaz ebben olyan tételek is vannak, mint autóhasználat erre az egy hónapra. De kapott már napelemes iPhone-töltőket, tábori samponokat, aftershave-et, hatalmas doboz cukorkát. Robert blogot is ír az eseményről itt.

Most már csak egy dolognak kell meg teljesülnie: kezdjék el szeptemberben árulni az iPhone 5-öt, különben nevetünk egy jót. Bár Rob valószínűleg úgy is jól jár, ha megtarthatja a szponzorajándékokat.


28 komment

Címkék: fun apple iphone


süti beállítások módosítása