Bigyóblog

2011.05.04. 13:25

Levett a lábamról a Galaxy S2

Bigyó Felügyelő

Oh My God! Tesztelhettük a Galaxy S2 mobilt és levett a lábunkról. Szupergyors, szupervékony és nagy. Ez utóbbi az egyetlen rossz tulajdonsága, így gyorsan letudjuk, hogy aztán zavartalanul lelkendezhessünk. Persze embere válogatja, valakinek bejön a péklapát méret.


13 komment

Címkék: mobil teszt samsung


2011.05.03. 10:29

Kedvező roaming a Vodafone-tól

Bigyó Felügyelő

Nem éppen kütyü, de talán ide tartozik és sokakat érdekelhet. A Vodafone egészen meglepő roaming tarifákkal rukkolt elő. Néhány napos külföldi nyaralásnál, ha hirtelen szükségünk lenne netre (vagy be akarunk csekkolni a kötelező turistahelyeken) napi jegyet vehetünk 690 forintért, ezért a pénzért ugyan csak 10 MB adatforgalom jár, de néhány mail elolvasásához ez is elég.

Ha pedig gyakran járunk külföldre akkor elő is lehet fizetni a külföldi roamingra, havi 1690 forintért. Ezért napi 50 MB jár, ami már elegendő átlagos nethasználat mellett.

Reméljük a többi szolgáltató is észbe kap és elkezdődik a verseny az ügyfelekért.


Címkék: mobil


2011.05.02. 14:38

Megérkeztek az Acer androidos tabletjei

Bigyó Felügyelő

Megérkeztek az első andoridos Acer tabletek, egészen pontosan az A500-as kapható már a boltokban. Információnk szerint az első szállítmány pénteken érkezett és már el is fogyott az előrendelések miatt (nagyjából száz darabról van szó), de folyamatosan érkeznek az új szállítmányok.

Az A500-as egy androidos, Honeycombos tablet, kétmagos processzorral, 32 GB belső tárhellyel, 1280x800-as felbontású 10 inches kijelzővel. Nagyon rövid ideig sikerült tesztelni, de tetszett. Hamarosan megkapjuk hosszabb tesztre is, akkor majd hosszabban írunk róla.


Címkék: acer android tablet


2011.05.02. 11:45

Simpsonos minifigurák

Bigyó Felügyelő

Nagy divat megint minifigurákat gyűjteni, így a legnépszerűbb rajzfilsorozat, a Simpsons sem maradhat ki. Összesen 24 figurát lehet összegyűjteni, a legfőbb szreplőkkel, különféle kiegészítőkkel. Gyűjtők, hajrá!

Via GeekAlerts

 


1 komment

Címkék: játék