Bigyóblog

2012.05.30. 09:48

Közösen győzi le a gonosz a Doctor és Picard

Bigyó Felügyelő

stdw.png

 

A héten egy érdekes képregény kerül a boltokba Amerikában, egy rövid sorozatról van szó, melyben összekapcsolják a Doctor Who és a Star Trek világokat. A tartalom szerint a Szövetség legfélelmetesebb ellensége szövetkezik a Doctor legádázabb ellenfeleivel. A Doctor, társai és az Enterprise legénysége Picard kapitánnyal felveszik a harcot. A cél természetesen a galaxis megmentése. Hát nem is tudom.

Via io9


5 komment

Címkék: star trek doctor who


2012.05.17. 09:21

Jön a beépített lámpás Kindle

Bigyó Felügyelő

kindlereader_1337239233.png_500x333

Az Amazon hamarosan új ekönyvolvasót dob a piacra, a pletykák szerint már júliusban bemutatja az új Kindle-t. A Reuters forrásai szerint az új olvasónak lesz egy beépített lámpája, így külön fény nélkül is tudunk olvasni a sötétben. A lámpa persze sokkal gyorsabban fogja lemeríteni az aksit, de bizonyos helyzetekben jól jöhet egy ilyen lámpa. A kijelző marad e-inkes.

A beépített lámpa nem az Amazon találmánya, elsőként a Barnes & Noble tett ilyet a Nookba.

Az Amazon új tabletet is piacra dobna, de ezt már később, a karácsonyi szezon környékén. Az új Kindle Fire állítólag kicsit nagyobb lesz, mint a mostani, 8,9 inchesre tervezik. Ezzel majdnem akkora lenne, mint az iPad, így már közvetlen vetélytárssá is válhat.


Címkék: amazon ebook tablet kindle


2012.05.14. 08:59

Gyerekrajzból gyerekjáték

Bigyó Felügyelő

Wendy Tsao gyerekrajzokból készít játékokat. Híven követi a rajzokat, a színeket, emiatt néha igazán szürreális figurák születnek. A legmenőbb játékok ever. Még több játékért ide kattints vagy ide.

Via io9


Címkék: dizájn játék